Uz EA Sports UFC 3 spēles vāka būs neviens cits kā Konors Makgregors

ufc3

Atklāta jaunākā UFC 3 kaušanās spēle, kura iznāks jau februārī, un uz spēles vāka būs attēlots Konors Makgregors (Conor McGregor)…

Makgregors ir vienīgais UFC atlēts, kurš vienlaikus ir aizstāvējis titulu divās dažādās smaguma kategorijās. Viņš UFC cīņas sportā arī ir zināms kā  ātrākais nokauta izpildītājs, pieveicot Hosē Aldu (Jose Aldo) vien 13 sekundēs 2015. gadā featherweight svara kategorijā, kas ir ātrākais nokauts UFC vēsturē.

Par spēli – šoreiz UFC 3 būs iekļautas daudzas jaunas lietas. Viena no tām – pirmo reizi UFC sērijā, spēlētājs varēs izvēlēties pats savu ceļu UFC G.O.A.T karjeras režīmā. Spēlētājam būs jāveic savas cīņas, jāiegūst savi fani un citi aspekti, lai kļūtu par visu laiku labāko kikbokseri.

Piedevām UFC 3 izmantos jaunu spēles dzini Real Player Motion Tech par ko spēļu izstrādātāji izsakās, ka tas spēles procesu animācijas (katru kustību, paņēmienu, sitienu kombinācijas) padarīs vēl dzīvīgākus un reālistiskākus.

EA Sports UFC 3 iznāks 2018. gadā, 2. februārī uz PlayStation 4 un Xbox One.

Avots:

gamespot

 

*SNIEDZ ATBALSTU KONSOLES.LV*

Author: Oskars Miķelsons

Bez mitas rakstu, domāju, organizēju, plānoju, montēju, kasu pauri, lai veidotu foršus darbus "Konsoles.lv". Mīļākais dzēriens, ko ieņemt ir kakao. Un, ja vēl pa rokai ir šokolādes cepumi - es gar zemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *