Kā dabūt Black Ops 4 betu?

Pirmā Call of Duty: Black Ops 4 beta jau ir atklāta ekskluzīvi uz PlayStation 4 un beigs savu darbību 6. augustā. Taču ir gaidāma arī otra beta 10. augustā, tādēļ pateiksim, kā to iegūt…

Call of Duty: Black Ops 4 betu var vienīgi dabūt iepriekšpasūtot spēli, jo tad dabūsi speciālu kodu, kas tev dos pieeju privātajai betai. Iepriekšpasūtot digitālu versiju – kodu betai dabūsi automātiski, bet diska versijai e-pasta veidā.

Savukārt, ja esi Xfinity lietotājs tad var pieteikties betai un gaidīt savu kodu.

Ja nu gadījumā tev rodas sarežģītības ar Black Ops 4 betu, tad dodies uz Call of Duty: Black Ops 4 FAQ.

Pašreizējā beta piedāvā spēlētājiem sešas kartes un sešus daudzspēlētāja režīmus. Pieejamās kartes ir Seaside, Contraband, Frequency, Payload, Gridlock, Hacienda. Taču daudzspēlētāja režīmi – Control, Capture Moshpit (kas ir līdzīgs Domination), Chaos TDM un Search and Destroy. Turpretī Blackout un Black Ops 4 battle royal betā nav pieejami.

Avots:

ign

*Sniedz mums atbalstu, abonējot Patreon*

Lasītāj, ja tev patīk tas, ko redzi un vēlies mūs atbalstīt – abonē Patreon, jo tā ir iespēja mums augt, izveidot Latvijā lielisku videospēļu ziņu mediju un tev piedāvāt interesantāku un labāku saturu. Paldies!

Author: Oskars Miķelsons

Bez mitas rakstu, domāju, organizēju, plānoju, montēju, kasu pauri, lai veidotu foršus darbus "Konsoles.lv". Mīļākais dzēriens, ko ieņemt ir kakao. Un, ja vēl pa rokai ir šokolādes cepumi - es gar zemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *