Paziņojums: Oskars kādu laiku pazudīs

Ir pienācis brīdis, kad man jāpasaka Konsoles.lv, “vecīt, man priekš tevis vairs nav laika”…

Šī ir pirmā reize kopš 2013. gada, kad es rakstu šādu paziņojumu un ieturēšu pauzi satura veidošanā. Iemesls ir vienkāršs. Man augstskolā ir palicis pēdējais solis, lai to pabeigtu. Bakalaurs pats no sevis neuzrakstīsies un ir jāsaņemas, lai pēdējos darbus izdarītu laikā. Ko lai saka, students atstāj visu uz pēdējo mirkli 😀 . Es pat vēl rīta kafijas krūzi neesmu izdzēris.

Atzīšu, ka nezinu, vai kādam šis paziņojums rūp vai interesē, taču sevī jutu pienākumu painformēt savus lasītājus. Ja kāds pie sevis vaicā, kad es atgriezīšos un sākšu kaut ko rakstīt? Visticamāk maija beigās vai jūnija sākumā. Bet es atgriezīšos ar pilnu jaudu. Gaidiet 🙂 .

Starp citu, tas nenozīmē, ka es pilnībā pazudīšu, jo šad tad forumā varu rēgoties. Turiet acis vaļā!

Author: Oskars Miķelsons

Bez mitas rakstu, domāju, organizēju, plānoju, montēju, kasu pauri, lai veidotu foršus darbus "Konsoles.lv". Mīļākais dzēriens, ko ieņemt ir kakao. Un, ja vēl pa rokai ir šokolādes cepumi - es gar zemi.

5 thoughts on “Paziņojums: Oskars kādu laiku pazudīs”

  1. Veiksmi uzrakstīt bakalauru, mēs visi te pat vien būsim un gaidīsim jaunus rakstus kad būsi sevi no tās nastas atbrīvojis.

  2. Liels paldies, Bubinator, SkillBillies, Okie un Andri par komentāriem, kā arī visiem 20 cilvēkiem, kas pauda savas reakcijas. Priecē 🙂 .

    Jā, es tik drukāju ne pa jokam un turu buru. Par laimi, esmu visus respondentus nointervējis, tagad tik atlicis analizēt rezultātus un izdarīt secinājumus. Domāju, ka uzpēšu 😀 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *