Watch Dogs Legion uz PlayStation 5 un Xbox Series X darbosies ar 4K un 30 kadriem sekundē

Konsoles.lv

Ubisoft tiešsaistes producents Lathieeshe Thillainathan atklāj, ka Watch Dogs Legion ar ieslēgtu ray tracing tehnoloģiju uz PlayStation 5 un Xbox Series X strādās 4K izšķirtspējā un 30 kadros sekundē…

L. Thillainathan Reddit vietnē ļāva lietotājiem uzdod jebkuru jautājumu saistībā par Watch Dogs Legion, un sniedza atbildes.

Lietotājs Deku615 vaicāja: “Kādas papildfunkcijas Watch Dogs Legion pastāv uz PlayStation 5 un Xbox Series X? Ray tracing, 120 kadri sekundē un 4K?”

“Ray tracing, 4K un 30 kadri sekundē,” atbildēja L. Thillainathan.

Tiesa, nav zināms, vai Watch Dogs Legion piedāvās citas grafiskas opcijas, piemēram, spēlēt spēli bez ray tracing un pārējiem efektiem, lai spēlētāji varētu baudīt 4K un 60 kadrus sekundē.

Watch Dogs Legion iznāks 29. oktobrī uz PlayStation 4, Xbox One, Stadia un PC. Taču uz Xbox Series X/S 10. novembrī un uz PlayStation 5 12. novembrī.

Avots: Reddit, vg247


Iepriekšpasūti Watch Dogs Legion (56,99 EUR) caur LoveGame.lv

Author: Oskars Miķelsons

Bez mitas rakstu, domāju, organizēju, plānoju, montēju, kasu pauri, lai veidotu foršus darbus "Konsoles.lv". Mīļākais dzēriens, ko ieņemt ir kakao. Un, ja vēl pa rokai ir šokolādes cepumi - es gar zemi.

One thought on “Watch Dogs Legion uz PlayStation 5 un Xbox Series X darbosies ar 4K un 30 kadriem sekundē”

  1. Vērts atzīmēt, ja iegādāsies videospēli uz Xbox One, ar Smart Delivery būs iespējams visu progresu par brīvu pārsūtīt uz Xbox Series X. Tāpat arī, ja spēlēsi spēli uz PlayStation 4, par brīvu to varēsi turpināt spēlēt uz PlayStation 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *