Beidzot var nomainīt Xbox LIVE valsti! (Latvija pieejama)
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
- Komentāri: 8329
true, true, par goldu pilnīga taisnība. akcijas gan vienādas saņemt nez vai būs iespējams, tās jau tagad atšķiras no valsts uz valsti gan piedāvājuma gan cenas ziņā.
tas pats minētais Bureau LV kontā maksā 10,89 LVL, UK bija kaut kas ap 16 GBP, tātad LV sanāk pat izdevīgāk :)
LV kontā gan grūti runāt par kādu akciju vai ko tamlīdzīgu, nekādā veidā netiek izcelti ne īpaši piedāvājumi ne atlaides, piemēram, SC:Conviction sākotnēji maksāja 33 LVL, tagad maksā 5 LVL, bet par to var uzzināt tikai un vienīgi skrollējot cauri visam sarakstam un spēli pa spēlei skatīties, cik tad tagad ir cena.
ik pa laikam, neatkarīgi no dīliem citos reģionos, parādās kaut kas pilnīgi par velti. Ikaruga bija par apaļiem 0 Ls, tagad pavisam nesen arī Angry Birds: Star Wars un vienlaicīgi var būt tā, ka kaut kas maksā kosmosu, piemēram, TMNT maksā 99 999 Ls. Ej nu saproti, kur kļūda, kur apzināta cenošana.
Nez kuru reizi atkārtošos, nekādā gadījumā neapgalvoju, ka tagad visiem vajadzētu savus main accountus migrēt uz LV, bet uztaisīt vēl vienu accountu neko nemaksā, varēsiet gan TMNT par 99 999 Ls nopirkt, gan mīti par to, ka tur jau nekā nav, izzudīs :) iespējams pat kaut kas mainīsies, ja pieaaugs accountu skaits
tas pats minētais Bureau LV kontā maksā 10,89 LVL, UK bija kaut kas ap 16 GBP, tātad LV sanāk pat izdevīgāk :)
LV kontā gan grūti runāt par kādu akciju vai ko tamlīdzīgu, nekādā veidā netiek izcelti ne īpaši piedāvājumi ne atlaides, piemēram, SC:Conviction sākotnēji maksāja 33 LVL, tagad maksā 5 LVL, bet par to var uzzināt tikai un vienīgi skrollējot cauri visam sarakstam un spēli pa spēlei skatīties, cik tad tagad ir cena.
ik pa laikam, neatkarīgi no dīliem citos reģionos, parādās kaut kas pilnīgi par velti. Ikaruga bija par apaļiem 0 Ls, tagad pavisam nesen arī Angry Birds: Star Wars un vienlaicīgi var būt tā, ka kaut kas maksā kosmosu, piemēram, TMNT maksā 99 999 Ls. Ej nu saproti, kur kļūda, kur apzināta cenošana.
Nez kuru reizi atkārtošos, nekādā gadījumā neapgalvoju, ka tagad visiem vajadzētu savus main accountus migrēt uz LV, bet uztaisīt vēl vienu accountu neko nemaksā, varēsiet gan TMNT par 99 999 Ls nopirkt, gan mīti par to, ka tur jau nekā nav, izzudīs :) iespējams pat kaut kas mainīsies, ja pieaaugs accountu skaits
-
- Jauniņais
- Komentāri: 1
Sveiki.
Tākā es ir jauns XBX lietotājs- daudz ko nezinu.
Nu tad lieta šāda- dāvanā bērnam tika nopirkta jauna XBX360 250GB GO konsole(tā kantainā). Ejot cauri uzstādījumiem, lv nemaz neatradu- ir liela daļa EU un tatāda opcija kā OTHERS. Ivēlējos to....cik es noprotu, ka tā bija kļūda. Jo cik es meklēju, neko jēdzīgu es tur neatradu- ne app store ne IE lai paložņātu pa netu. Kā to visu izmaina? Mēģināju izmainīt valsti,bet tur pie network testiem wifi netu atrod, bet internet konkciju negrib vērt valā..kur problēma?
Tākā es ir jauns XBX lietotājs- daudz ko nezinu.
Nu tad lieta šāda- dāvanā bērnam tika nopirkta jauna XBX360 250GB GO konsole(tā kantainā). Ejot cauri uzstādījumiem, lv nemaz neatradu- ir liela daļa EU un tatāda opcija kā OTHERS. Ivēlējos to....cik es noprotu, ka tā bija kļūda. Jo cik es meklēju, neko jēdzīgu es tur neatradu- ne app store ne IE lai paložņātu pa netu. Kā to visu izmaina? Mēģināju izmainīt valsti,bet tur pie network testiem wifi netu atrod, bet internet konkciju negrib vērt valā..kur problēma?

- aturix
- 21. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 215
Ielogojies šajā mājaslapā https://live.xbox.com/lv-LV/Home un nomaini valsti uz kādu Tev patīkkukaracha wrote:Mēģināju izmainīt valsti,bet tur pie network testiem wifi netu atrod, bet internet konkciju negrib vērt valā..kur problēma?

-
- Jauniņais
- Komentāri: 3
vai tā ir taisnība, ka labāk atstāt UK vai USA valsti nekā LV, jo nebūs visādu papildus gadžetu?
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
piemēram?jo nebūs visādu papildus gadžetu?
-
- Jauniņais
- Komentāri: 3
spēles, ko ik pa laikam piedāvā pa lēto atšķiras piedāvājumi, tā man teica.
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
papildus gadžeti = spēles
nice!
nice!
-
- Jauniņais
- Komentāri: 4
Es saku labākā reģiona izvēle ir UK - 1)Nav problēmu ar GOLD spēlēm (pašlaik laikam Sleeping dogs - iesaku), 2)Tas pats EU reģions (var izmantot Latvijā pirktos XB LIVE GOLD Membershipus)
TIkai atceraties - ja maināt reģionu, tad nākošo maiņu var veikt tikai pēc 3 mēnešiem!!!
TIkai atceraties - ja maināt reģionu, tad nākošo maiņu var veikt tikai pēc 3 mēnešiem!!!
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
tik daudz muļķības sarakstīju, ka gadam pietiktu
- XneX
- 26. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 264
Tikko uzliku otram profilam uzliku Latvijas XBL. Liekās tāds tukšs, salīdzinājumā ar UK, bet nu ceru, ka līdz ar lietotāju pieaugumu, tiks arī papildināts dashboard.
Last edited by XneX on 12 Jan 2014 20:03, edited 1 time in total.
-
- 0. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 6
Sveiki,
Vai kāds var apstiprināt, ka Latvijas XBL patreiz var nopirkt spēles? Iepriekš kaut ko esmu pircis, bet tad mainīju Xbox akounta saiti ar MS Live akountu, ieviesās Eiro (cenas aizvien Ls) un XBL servisi visu decembri/janvāri bija ar ierobežotu pieejamību (UK/US). Man vismaz nedēļu rāda, ka patreiz nevar autorizēt pirkumu. Swedbank Mastercard kredītkarte. Gribas saprast tā ir XBL vai bankas vaina.
Paldies
Vai kāds var apstiprināt, ka Latvijas XBL patreiz var nopirkt spēles? Iepriekš kaut ko esmu pircis, bet tad mainīju Xbox akounta saiti ar MS Live akountu, ieviesās Eiro (cenas aizvien Ls) un XBL servisi visu decembri/janvāri bija ar ierobežotu pieejamību (UK/US). Man vismaz nedēļu rāda, ka patreiz nevar autorizēt pirkumu. Swedbank Mastercard kredītkarte. Gribas saprast tā ir XBL vai bankas vaina.
Paldies
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
hmmm, pēc eur nav mēģināts, cenas joprojām rādās latos. paskatīšos kādā brīdī.
yup, šobrīd tā arī, pirkt neļauj, met kaut kādu pazīņojumu par local currency, kuru nevar paspēt izlasīt un pēc tam, ka ir problēmas ar xbox live. acīmredzot jāgaida eur conversion
yup, šobrīd tā arī, pirkt neļauj, met kaut kādu pazīņojumu par local currency, kuru nevar paspēt izlasīt un pēc tam, ka ir problēmas ar xbox live. acīmredzot jāgaida eur conversion
-
- Jauniņais
- Komentāri: 1
Sveiki, pēc dažām dienām iegādāšos XBOX360 slim 250 GB+ kinect. Palasot te īsti nevar saprast kāds kaut ko minēja kko par kinect ka nevarot izmantot un par Live reģistrējoties LV. Tad Live var nopirkt ar Latvijas akauntu vai nevar?? un tad kur labāk pāriet uz UK vai LV?? Agrāk man bija XBOX, bet tur akaunts bija UK.
-
- 0. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 6
Pasūdzējos tviterī Xbox Support (US) - šie visu noreducēja, ka nevar sniegt atbalstu ārpus oficiāli atbalstāmajām valstīm. Pasūdzējos globālajā Microsoft Supportā - solījās eskalēt. Īpašas ticības ātram atrisinājumam gan nav. Ja kāds vēl grib iesaistīties, var mēģināt pasūdzēties UK suportam vai microsoft.lv.Vis wrote:hmmm, pēc eur nav mēģināts, cenas joprojām rādās latos. paskatīšos kādā brīdī.
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
microsoft.lv baidos, ka nebūs jēgas, viņiem ar xbox nav gandrīz nekāda sakara
ja nu vienīgi spiežot uz "jūtām", ka microsoftam cenas valūtā ar kuru nav iespējams norēķināties (vismaz no šodienas)
ja nu vienīgi spiežot uz "jūtām", ka microsoftam cenas valūtā ar kuru nav iespējams norēķināties (vismaz no šodienas)
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
vakar vēl nebija