Jauno Xbox 360 lietotāju uzņemšanas ballīte
-
- 4. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 48
Čau
Xbox pie manis nonāca pirms nepilna gada. Pašlaik šādas spēles ir pie manis: Batman Arkham Origins, Max Payne 3, Army Of Two 40th day, Just Dance 2014, GTA V, COD Ghost, Fifa Street. Ja gribat aicinat jebkurā laikā.
Xbox pie manis nonāca pirms nepilna gada. Pašlaik šādas spēles ir pie manis: Batman Arkham Origins, Max Payne 3, Army Of Two 40th day, Just Dance 2014, GTA V, COD Ghost, Fifa Street. Ja gribat aicinat jebkurā laikā.
Last edited by Bone on 20 Okt 2015 20:36, edited 1 time in total.
-
- Jauniņais
- Komentāri: 1
Sveiciens.
Esmu jaunais Xbox360 īpašnieks. Tika iepirkts ģimenes lietošanai brīvos brīžos 'MICROSOFT Xbox Stingray 360 4gb Kinect'. Paspēlēju pats, pa lielam konsoli pa dienu dzenā bērni.
No spēlēm: pagaidām tiek spēlēts tās kas nāca komplektā: Forza Horizon, Kinect Sports un Kinect Adventures. Kā nākamo skatos Colin McRae pabraukāties, gribās to pašu World of tanks paspēlēt- tur ar iebūvēto 4GB HDD neko nevar padarīt, nepieciešams lielāks HDD.
Tas tā īsumā.
Kaspars
Esmu jaunais Xbox360 īpašnieks. Tika iepirkts ģimenes lietošanai brīvos brīžos 'MICROSOFT Xbox Stingray 360 4gb Kinect'. Paspēlēju pats, pa lielam konsoli pa dienu dzenā bērni.
No spēlēm: pagaidām tiek spēlēts tās kas nāca komplektā: Forza Horizon, Kinect Sports un Kinect Adventures. Kā nākamo skatos Colin McRae pabraukāties, gribās to pašu World of tanks paspēlēt- tur ar iebūvēto 4GB HDD neko nevar padarīt, nepieciešams lielāks HDD.
Tas tā īsumā.
Kaspars
-
- Jauniņais
Sveiki! Lietoju xbox360 jau labu laiku! Esmu aktīvs spēlmanis - spēlēju principā visāda žandra spēles, parsvarā Gears of war 3, GTA V, TC's Ghost Recon, Dead Space 3 un daudzas citas!
mans gamer tag:
CQpr0
0- ir cipars nulle
Droši aiciniet!
mans gamer tag:
CQpr0
0- ir cipars nulle
Droši aiciniet!
- soprano
- 3. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 31
Sveiki,esmu azartīgs pc dragātājs,tādēļ xbox360 nonāca pie manis pavisam nesen,gribēju izmēģināt kā ir un godīgi sakot man patīk. Mans gamertag https://account.xbox.com/en-us/Profile? ... pranoprolv ( sopranoprolv ) !
-
- Jauniņais
-
- Jauniņais
PritonKing-Nick Tev tiešām labs!
Varbūt saspēlēsim! 

- LohaTrons
- Jauniņais
Sveika tauta!
X Kasti dabuju pirms +/- menesa ar velmi uzspelet Horizonu. Bet cik skatijos Marketplace vins ir iznemts tapec domaju vinu kad velak pasutit. Pagaidam esmu aizravies ar SSX un sad tad uzspeleju Horizon 2... un vel citas speles.
Gamertags - LohaTronsRS
X Kasti dabuju pirms +/- menesa ar velmi uzspelet Horizonu. Bet cik skatijos Marketplace vins ir iznemts tapec domaju vinu kad velak pasutit. Pagaidam esmu aizravies ar SSX un sad tad uzspeleju Horizon 2... un vel citas speles.
Gamertags - LohaTronsRS
/I reject your reality and substitute my own./