[Pamācība] Rūteris

Viss par PlayStation 3.
Komentēt
User avatar
laacis
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 17
Joined: 28 Feb 2011 08:33

25 Jan 2012 15:07

Lietoju playstation media server uz win7 x64. Nav novērota nemazākā problēma, pie tam viņš pats skaisti transcodē kādus vien nevajag formātus, kurus ps3 pats nelasa.
Image Image
User avatar
ozolins8
1. līmenis - |Iesācējs|
1. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 41
Joined: 29 Dec 2011 04:06
Location: Ogres novads, Madliena

30 Jan 2012 16:30

ozolins8 wrote:Varbūt kāds var palīdzēt, tātad problēma ir tāda, ka ps3 nevar savienoties ar windows 7. Lietoju wireless savienojumu. Ar windows vista viss notiek ideāli, tapēc šaubos, ka tā ir rūtera vaina, kaut gan lietoju rūteri ar 3 antenēm, bet šajā topikā rakstīts, ka ps3 neatbalsta rūteri ar 3 antenēm. Savienojos caur PS3 Media Server programmu. Caur windows vista viss savienojās caur šo programmu, bet no windows 7, nekas nesanāk.Mēģināju savienoties gan caur šo programmu, gan caur WMP 12 un manu ps3 neatrada tāpat. Atļāvu visas fīčas Firewall.Varbūt kāds zin, kas vēl varētu neatļaut savienojumu.

Problēma atrisināta :) Antivīruss bloķēja piekļuvi.
Image
ak47k1
1. līmenis - |Iesācējs|
1. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 44
Joined: 18 Nov 2008 15:20

28 Nov 2012 19:13

Sveiki! Man ir tāda problēmiņa: es priekš PS3 netu ņemu no Bites mobilā tīkla caur portatīvo kompi, lietoju jau kādu gadu un problēmas nav bijušas. Sākumā kad sāku lietot NAT Type bija 1, bet tad pēc kāda pus gada pamanīju ka NAT type palika 2, bet tas ar nesagādāja problēmas, tagad kādus pāris mēnešus atpakaļ NAT jau kļuva par 3, un tagad jau dažām spēlēm tas traucē. Jautājums: Kapēc tas tā varēja notikt? Vai ir kāds risinājums?
Skydas metāla durvis / SUPPORTA budžetklases metāla durvis / Skydas металлические двери / SUPPORTA бюджетные металлические двери /
Fireskelet
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 22
Joined: 02 Mar 2011 22:11

03 Jūl 2013 17:09

Cerams šeit vēl kāds ieskatās un varēs man palīdzēt.
Tātad vēlos pieslēgt xboxam netu ar kabeli izmantojot AP. Vai šai rakstā aprakstītajam variantam kā AP var izmantot wifi rūteri pārveidojot to par AP? Ja jā kā lai pārveidoju šo rūteri par AP tā lai tas uztver wifi un pēctam caur vadu dod netu xboxam?
Image
User avatar
Vis
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 8331
Joined: 11 Jan 2008 10:02
Contact:

03 Jūl 2013 17:14

šo rūteri
kuru rūteri?
User avatar
habibula
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 4256
Joined: 12 Mar 2009 13:51

03 Jūl 2013 17:45

http://www.konsoles.lv/forums/viewtopic.php?f=20&t=3300" onclick="window.open(this.href);return false;
Šeit pameklējies.
Leonardo
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 1
Joined: 08 Okt 2013 11:32

08 Okt 2013 11:39

man ar rūteri problēma tāda, ka uzlieku paroli, viss ok, bet pēc pāris h parole vairs nav aktīva... kkāds beigts linskys
Mūsdienās katram vajag dīvānu
User avatar
Vis
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 8331
Joined: 11 Jan 2008 10:02
Contact:

08 Okt 2013 14:49

kkāds beigts linskys
labs modelis
User avatar
zjanis_
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 6
Joined: 01 Okt 2013 16:57

08 Okt 2013 15:04

Mēģini atdzīvināt to linksys'u resetojot vai pāršujot firmwāri (ja tam modelim iespējams) vai jāiegādājas dzīvelīgāks rūteris :P
User avatar
Disfigurator
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 204
Joined: 11 Mar 2013 11:20
Location: Rīga

08 Okt 2013 23:17

Vēl jau ir opcija lietot bez paroles un noņemt SSID broadcast. T.i., nokonfigurētās iekārtas darbosies (ja vien tās nav taisītas tizli) un rūteris vienkāršajam lietotājam nebūs redzams pie meklēšanas un, nezinot tava neta parametrus vienkāršais lietotājs (aka čaiņiks), pieslēgties nevarēs. Vai arī noņemt paroli un uzlikt MAC adrešu filtru (kas arī aizsargās tikai pret čaiņikiem). Bet jā, labākais variants būtu ieguldīt tos daždesmit Ls jaunā rūterī, kas mācētu n wireless un uzstādīt WPA2 atslēgu.
Komentēt