[Pamācība] Rūteris

Viss par PlayStation 3.
Slēgts
User avatar
Vis
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 8319
Joined: 11 Jan 2008 10:02
Contact:

02 Jūl 2010 08:25

brouzers atver ka lapai nevar piekonektēties...
visādus browzerus mēģināji? nav ne jausmas, vai tas līdzēs, bet laiku pa laikam ražotājiem/izstrādātājiem ir niķis kaut kam piesiet un citi nestrādā
User avatar
EuGarais
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 3738
Joined: 02 Mai 2008 23:51
Location: Cēsis

02 Jūl 2010 09:32

Provēju: firefox, chrome, explorer, ā un ar citu laptopu arī, nothing.
User avatar
habibula
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 4247
Joined: 12 Mar 2009 13:51

03 Jūl 2010 09:48

192.168.1.1 un busi iekshaaa, nu varbut paroli prasis
User avatar
wg1337
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

04 Jūl 2010 15:28

Pameegjini uzzinaat iisto IP:
Start>Run>cmd
ipconfig /all
un meklee default gateway.
Otrs var buut tas, ka ruuteris neljauj dazhreiz tikt klaat caur Wireless (speciaala aizsardziiba), taadaa gadiijumaa vnk vajag konfigureet ar kabeli iespraustu.
Image
User avatar
EuGarais
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 3738
Joined: 02 Mai 2008 23:51
Location: Cēsis

04 Jūl 2010 22:27

Tik un tā nekā. :(

PC ir pieslēgts ar vadu.
User avatar
wg1337
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

04 Jūl 2010 23:00

a tu nevari nokonfigureet visu pirms iesleedz Wireless?
Ja nee, tad es pat nezinu ko darit!
Shitaadiem briinumiem esmu tikai dzirdeejis, ka paliidzot ieieshana lapaa uzreiz kad sprauzh iekshaa kabeli straavas, bet shaubos vai shim ruuterim tas liidzes.
Patieshaam izmeegjinaaji to ipconfig /all ?
Vel variants vareetu buut uzlikt tam ruuterim RESET.
Image
User avatar
EuGarais
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 3738
Joined: 02 Mai 2008 23:51
Location: Cēsis

04 Jūl 2010 23:26

esmu arī resetojis. gan ar reset pogu, gan 20 min bez strāvas paturot.
Patieshaam izmeegjinaaji to ipconfig /all ?
to ip kas pie deafult gateway, jā to arī, still nothing. :(


Tur jau tā lieta, es gribu sakonfigurēt to wireles, jo ieslēdzot viņu viņš ir deafultā, bez parolēm, utt, bet netieku es tiem fkinajiem rūtera settingiem klāt.
User avatar
wg1337
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

05 Jūl 2010 00:06

Shajaa pamaaciibaa:
http://www.speedtouch.nl/docs/ST780sip_UserGuide.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
pasties 9. lapu un pameegjini izpildiit tos soljus, parbaudiisi vai vnk ir aizliegta pieeja caur Web.
Image
User avatar
EuGarais
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 3738
Joined: 02 Mai 2008 23:51
Location: Cēsis

05 Jūl 2010 10:25

Microsoft Windows [Version 6.0.6002]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\EuGarais>telnet 192.168.1.254
'telnet' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
User avatar
wg1337
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

05 Jūl 2010 12:18

Vista...
http://www.windowsitpro.com/article/tel ... ista-.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
User avatar
EuGarais
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 3738
Joined: 02 Mai 2008 23:51
Location: Cēsis

05 Jūl 2010 15:33

Nu tagad ir šādi...
Microsoft Windows [Version 6.0.6002]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\EuGarais>telnet 192.168.1.254
Connecting To 192.168.1.254...Could not open connection to the host, on port 23:
Connect failed

C:\Users\EuGarais>
Mēģinot citus, ar izmet to pašu.
0xDEAD BEEF
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 15
Joined: 11 Nov 2010 23:10

15 Nov 2010 11:09

Ko tu tur mokies?! :D
1) Aizmirsi pat FTP/Telnet. Taisi valja normali no WEB.
2) Reseto ruteri uz defaultajiem settingiem. Jabut pogai uz rutera.
3) Piespraud datoru pie rutera ar tikla vadu. Parliecinies, ka datoram ir izslegts Wi-Fi. Parliecinies, ka esi iespraudis tikla varu pareizaja cauruma (nevis internet, bet lan).
4) uzraksti konsole ipconfig. Parliecinies, ka ruteris tev ir pieskiris addressi 192.168.1.x. Ja nav, tad tev manuali bus jauzkonfigure ip addrese. Principa - vari tad iemest ipconfig /all rezultatu sini topika.
5) Ej caur web browseri uz http://192.186.1.254" onclick="window.open(this.href);return false;.
6) + bonusa parliecinies, ka WEB browserim nav uzstadits proxy server, ka tev nav hosts faila kadas mulkibas un ka nav kads kreis firewall.

Ne pa temu, bet gribu tikai pateikt, ka Stinkysys ir galigi galigi garam ruuteri. Viss vinu opensource linux open wrt ir ****, kad ta suda kaste sak glukot un hardwariski feilot.

++ Vel vairak ne pa temu - Labakais atrums, uz kadu tu vari ceret caur Wireless G ir ~ 20Mbit/s = ~2MB/s. Varianta dators -> wifi -> ps3 ceret uz normalu attelu ir loti mulkigi. Es ari agrak ilgi nonemos ar to media strimosanu lidz beidzot sapratu, ka tas visas ir mulkibas un daudz ertak ir piesprausts hdd pie ps3 ar filmam uzkacatam uz hdd. Ta medija strimosana sucks, jo principa kompis nevelk "re-kompreset" video strimu pietiekosa atruma (unless tev ir 2x i7 24 kodolu serveris).

Beefs
User avatar
Vis
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 8319
Joined: 11 Jan 2008 10:02
Contact:

15 Nov 2010 11:15

daudz ertak ir piesprausts hdd pie ps3 ar filmam uzkacatam uz hdd.
nu, kā kaut ko tādu var pateikt? :) kā, uzlikt uz HDD, HDD piespraust pie konsoles var būt ērtāk par neko nekur nelikt un nespraust? :)
User avatar
habibula
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 4247
Joined: 12 Mar 2009 13:51

15 Nov 2010 11:17

man absoluti nekadas neertibas nerada media strimoshana, nekas nekuzkaras, bilde ir pat loti laba, t.i. nekadi kvalitates zudumi pie tam gan portativais gan PS3 izmanto wifi un nekas nebremzee, pie tam ka tu vari uz hdd dabut informacijas apjomu, t.i. 1 failu lielaku par 4GB?
0xDEAD BEEF
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 15
Joined: 11 Nov 2010 23:10

15 Nov 2010 11:34

habibula wrote:man absoluti nekadas neertibas nerada media strimoshana, nekas nekuzkaras, bilde ir pat loti laba, t.i. nekadi kvalitates zudumi pie tam gan portativais gan PS3 izmanto wifi un nekas nebremzee, pie tam ka tu vari uz hdd dabut informacijas apjomu, t.i. 1 failu lielaku par 4GB?
Neatceros. Tur bija cakars vispar (vajadzeja dalit dalas + konverter uz mkv). Cereju, ka sodien jau tas ir uzlabots. A tu gribi teikt, ka tu vari striimot bez kvalitates zudumiem 1080p filmu ar dts skanu caur wifi? (8GB)?
Nu ja ja, tad labi (tas nozime, ka strimeri ir palikusi labaki).

P.S. - little math for dummies.
Teiksim, es gribu skatities 4GB filmu (720p) uz PS3 caur WiFi. Ja filmas garums ir 90 minutes, tad pec paris maziem aprekiniem mes esam pie ~0.8MB/s bitrate. Reti kursh WiFi ruteris spej normali pavilkt 0.8 x 2 MB/s transfer rate. (situacija ar portativais -> ruteris -> ps3). Nemaz nerunajot, ja fona iet vel viens downloads nakamajai filmai.

Par 8GB filmam vispar varam nerunat...

Tad atliek tikai transkodesana -> kvalitates zudumi -> liels cpu paterins.
Do the math.
Beefs
User avatar
habibula
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 4247
Joined: 12 Mar 2009 13:51

15 Nov 2010 11:57

nu vispar es skatos blueray diskus, ja velos izcilu kvalitati ar izcilu skanu, bet esmu ari skatijies bez problemam ari ietilpigakas filmas izmantojot PS3 media server, bet tad no stacionara datora, ciparos negribu iesligt un ko rekinat salidzinasanai, bet sezu un baudu filmu un taja momenta man pat prata nenak ko salidzinat un ari neredzu sis atskiribas.
User avatar
Andriky
8. līmenis - ✺ Eksperts ✺
8. līmenis - ✺ Eksperts ✺
Komentāri: 567
Joined: 05 Jan 2010 19:37
Location: Rīga,Purvciems

26 Nov 2010 23:57

Jūsu viedokļi par kko tādu?
ABBC3_OFFTOPIC
Image
Bet vispār 7mbit/s pie vada pieslēdzot pie rūtera 3mbit/s .
Image
0xDEAD BEEF
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 15
Joined: 11 Nov 2010 23:10

30 Nov 2010 10:04

Virziena antena. Jabut precizam atalumam no follijas lidz antenai, savadak tikai sliktak. Varetu mazliet palidzet, ja ir shvaks signals. Atrumu klat nedabusi. Karoce - japerk vienkarsi 300Mbit n ruteris un tikla karte.
Beefs
rob4iks5
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 93
Joined: 08 Nov 2008 08:26

03 Dec 2010 19:49

Nesen iegādājos ps3 un šodien mēģināju pieslēgt wireless internetu .
Visu ievadīju WEP/WPA keyu , bet kad es spiežu tālāk man parādās raksts : A connection to the access point could not be established. check the Security settings for the wireless LAN
Last edited by EuGarais on 03 Dec 2010 21:30, edited 2 times in total.
Reason: Pārvietots
Image
User avatar
wg1337
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

06 Dec 2010 19:53

0xDEAD BEEF, kam tu gribi to 802.11n ruuteri klaat?
Ja PS3, tad jau ieprieksh mineeju, ka nav jeegas no taa, jo PS3 taadu standartu neatbalsta.
PS3 atbalsta ar vadu 1Gbit/s, bet njem veeraa, ka ruuterim un switcham arii jaatbalsta 1Gbit/s.
Njem veeraa, ka daudzi interneta provaideri piedaavaa tev tikai 100Mbit/s internetu. (lai zinaatu, zinu, ka runa ir par LAN).
Njem veeraa, ka ne visi kabelji nodroshinaas attieciigo aatrumu, lai gan CAT5 speej pavilkt tos 1Gbit/s, tomer zudumi noteikti buus, taapeec, iespeejams, vajadziigi buus CAT6, kuri ir daaaaaargi.
Protams ar Wi-Fi nesaliidzinaami - tur tikai 54 MBit/s.

rob4iks5, pameegjini saakumaa nonjemt visus Security no ruutera un tad pievienoties.
Ja aizies, tad kaut kur nepareizi saliki kjekshus, droshi vien panjeemi neatbalstiitu "Security Type".
Bet, ja neiet taapat, tad vaina buus droshi vien DHCP, pameegjini manuaali ievadiit IP.
Image
Slēgts