[Pamācība] Rūteris

Viss par PlayStation 3.
Slēgts
Oicis30
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 1
Joined: 10 Mar 2011 12:52

10 Mar 2011 12:58

Bez problēmām man strādā PS3 ar GETNET GR-724W rūteri. :)
User avatar
habibula
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 4247
Joined: 12 Mar 2009 13:51

11 Mai 2011 09:09

nu ta, ir viena kaste Image
grozos ka gribu, bet nevaru "pierubit" WIFI, ar vadu nav problu, uzreuz pieskir adresi un ir OK, bet WIFI atrod, ievadu paroli un talak par testeshanu netiek, briziem ari met pazinojumu, ka nevar atrast SSID un uzkaras, kamer neizrauju USB WIFI adapteri ara no slota.
p.s. baiga stelle sis verkis, visus formatus var atskanot. Vakar The Fifth Element un Hart's War noskatijos 1080p (svars ap 50 GB:) )
User avatar
ronis21
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 219
Joined: 20 Mar 2011 14:38
Location: Rīga

23 Mai 2011 20:56

Ēm, man maziņš jautājums par rūteru.. Es varu dabūs AIRSTATION BUFALO rūteri (modemu) par 20 Ls, nu drīzāk es jau takā ņemu, bet varu pēdējā brīdī acelt..
Image

Links uz šo :
http://www.mzx.lv/product_info.php?products_id=30446

Nu wsp šitais ir ļoti mazs ( plāns).. Dēļtā man baigi iekrita šis acīs, arī dizains tīri tā neko, bet kāda atšķirība.. Vai šis būtu tīkams rūteris priekš 1 - 3jām ierīcēm...
ImageXbox Gamercards
Image

Spēles : NHL 12, GTA IV, L.A. Noire un BF3
Spociiits
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 26 Mai 2011 17:44

26 Mai 2011 19:19

Paldies,palīdzēja pieslēgt internetu :D
Image
HOLDon
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
Komentāri: 48
Joined: 31 Mai 2011 19:08

04 Aug 2011 16:20

1Dienu man ps3 ,censos registreties psn ,bet rada ka jaiesprauz enthernet cable , bet portativais iet ..
ruuteis vai kas tas ir ir eircom :D
Image
Koceens
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 4
Joined: 18 Aug 2011 14:21

18 Aug 2011 18:30

Veselu dienu esmu noņēmies, lai dabūtu internetu uz sava PS3, bet bez rezultātiem. Problēma iespējams ir rūterī, bet, tā kā netieku pie viņa, pagaidām nav iespējas to pārstartēt. Vispār diezgan mistiski - ar vadu tas internets iet, bet Wireless nez kāpēc nē (tas uz PC). Uz PS3 neiet arī ar vadu. Tas rūteris stāv 2. stāvā pie mājas saimnieka, bet, tā kā šis ir prom, netieku tam klāt. Vienīgais, ko saskatu pa logu ir, ka nedeg WAN lampiņa. Pats no tām lietām daudz ko nesaprotu, tādēļ iemetīšu vienkārši bildi no rūtera setingiem:
Image
kora007
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 5
Joined: 13 Dec 2011 03:02
Location: Ogres rajons, Madliena

23 Dec 2011 20:47

Man itkā viss strāda. Tomēr ps3 nespēj atrast pc. Man mājās ir viens parastais dators un trīs portatīvie. Ps3 atrod tikai vienu no portatīvajiem un ar to pašu nevar savienoties, jo kad uzspizhu x, tad parāda error un par to ka kautkas jāpiereģistrē.
User avatar
mini
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 1
Joined: 26 Dec 2009 19:12
Location: Jurmala
Contact:

26 Dec 2011 17:59

man ir tād liet ka es nezinu kas ir pppoe ?
neta mekleju bet isti nesapratu
ps3 piesledzu pa taisno ar vadu jo man nav rūtera nets ir viss strāda :)

bet gribu uzspēlet netā kadu game un tad man prasa lai es ierakstot pppoe username un password un es nezinu kas taas ir un kur meklēt, tāka vēršos pie jums ar šo jautājumu :D
User avatar
ozolins8
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
Komentāri: 41
Joined: 29 Dec 2011 04:06
Location: Ogres novads, Madliena

30 Dec 2011 21:12

Varbūt kāds var palīdzēt, tātad problēma ir tāda, ka ps3 nevar savienoties ar windows 7. Lietoju wireless savienojumu. Ar windows vista viss notiek ideāli, tapēc šaubos, ka tā ir rūtera vaina, kaut gan lietoju rūteri ar 3 antenēm, bet šajā topikā rakstīts, ka ps3 neatbalsta rūteri ar 3 antenēm. Savienojos caur PS3 Media Server programmu. Caur windows vista viss savienojās caur šo programmu, bet no windows 7, nekas nesanāk.Mēģināju savienoties gan caur šo programmu, gan caur WMP 12 un manu ps3 neatrada tāpat. Atļāvu visas fīčas Firewall.Varbūt kāds zin, kas vēl varētu neatļaut savienojumu.
Image
User avatar
Ellgars
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 194
Joined: 22 Jūl 2010 13:40

02 Jan 2012 14:13

@ ozolins8
Sapingot no Win7 savu PS3 sanāk?
Image
User avatar
ozolins8
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
Komentāri: 41
Joined: 29 Dec 2011 04:06
Location: Ogres novads, Madliena

02 Jan 2012 18:49

Ko tu domā ar vārdu sapingot? Es nevaru atrast ps3 caur Windows 7 un otrādāk.
Image
User avatar
Ellgars
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 194
Joined: 22 Jūl 2010 13:40

02 Jan 2012 21:08

Gribēju teikt, lai pārliecinies, ka ierīces ir vienā tīklā un redz viena otru. Tikko sapratu, ka man caur wifi arī ps3 media server neatrod ps3 (ari Win7)... kaut pirmstam caur vadu viss bija ok. hmm...
Image
User avatar
ozolins8
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
Komentāri: 41
Joined: 29 Dec 2011 04:06
Location: Ogres novads, Madliena

03 Jan 2012 01:30

Principā ierīces ir vienā tīklā,bet vai viņas viena otru redz gan nezinu.
Image
User avatar
Ellgars
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 194
Joined: 22 Jūl 2010 13:40

06 Jan 2012 00:06

Man caur Wireless viss aizgāja, kad atslēdzu rūterim UPnP funkciju. Pēc rūtera restarta gan bija jāpagaida nedaudz un tad PS3 media server atrada manu PS3 :) Vari izmēģināt.. nezinu gan kāpēc pirmstam tev uz Vistas viss bija ok.
Image
User avatar
ozolins8
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
Komentāri: 41
Joined: 29 Dec 2011 04:06
Location: Ogres novads, Madliena

08 Jan 2012 17:56

Nesanāca tāpat. Atslēdzu UPnP funkciju gan rūterim, gan ps3, bet tāpat nesanāca. Es arī brīnos kāpēc uz viena iet, bet uz otra ne. Varbūt Windows 7 kaut kas bloķē ps3 media server.
Image
User avatar
Ellgars
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 194
Joined: 22 Jūl 2010 13:40

08 Jan 2012 18:23

Vēl viena lieta, kas atšķiras Win7 no Vistas - kad pieslēdz netu kompim ir jāizvēlas Home, Work vai Public. Man tur ir Home uzlikts. Varbūt ja ir Work vai Public tad netiek atļautas visādas papildus fīčas. Ja tev jau tur ir Home (kas varētu visticamākais būt) - tad man vairāk ideju nav. :|
Image
User avatar
ozolins8
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
3. līmenis - ⁎⁎Amatieris⁎⁎
Komentāri: 41
Joined: 29 Dec 2011 04:06
Location: Ogres novads, Madliena

08 Jan 2012 18:27

Esmu izmēģinājis visus trīs variantus un nekas nav sanācis. Man arī idejas beidzās tāpēc vērsos forumā.
Image
User avatar
battle
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 58
Joined: 09 Jan 2012 14:47
Location: Jugla

14 Jan 2012 14:48

Panem lejup lade so te uz datora

http://code.google.com/p/ps3mediaserver ... e&can=2&q=" onclick="window.open(this.href);return false;

pec tam nokonfigure pec pamacibas

http://www.likertland.com/blog/2010/12/ ... figuration" onclick="window.open(this.href);return false;


Un bus tev laime.

Man uz linux iet un uz win 7 ar!
User avatar
jNx
12. līm. - ☆VETERĀNS☆
12. līm. - ☆VETERĀNS☆
Komentāri: 1373
Joined: 22 Mar 2008 22:07

25 Jan 2012 14:07

Uz win7 x64 playstation media serveris darbojās ļoti slikti, viņam pat ir iekšā rakstīts ka var nedarboties

Vienu brīdi tiek izlaists caur firewall otru reizi nē

Ja atslēdz tad darbojās normāli.

Iesaku Serviio (iesaka arī Sony UK)
Image
User avatar
battle
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 58
Joined: 09 Jan 2012 14:47
Location: Jugla

25 Jan 2012 14:23

uz win 32bit versijas iet labi! bet ir ari savadaki risinajumi! so liku virsu uz sav majas pc jo darbinu vinu ar linux! si versija laba prieks linux
Slēgts