DOTIES UZ KONSOLES.LV -> http://konsoles.lv

[Pamācība] Rūteris

Viss par PlayStation 3.
Komentēt
User avatar
PredatorAnubis
6. līmenis - ✧ Meistars ✧
6. līmenis - ✧ Meistars ✧
Komentāri: 301
Joined: 19 Jan 2008 22:50
Location: Rīga:Mežaparks

12 Apr 2009 18:25

nu lietoju tagad opendns.com
nu ir krietni labak, met ara tapat,bet krietni ilgak var spelet
User avatar
wg1337
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

12 Apr 2009 20:41

1. postaa pastaastiiju.
Uz windows atver Start>run>cmd, ieraksti ipconfig /all un noraksti DNS serverus.
Image
User avatar
MasterOfDark
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 172
Joined: 18 Okt 2008 23:31
Location: Latvija/Anglija
Contact:

19 Jūn 2009 02:38

Man personīgi ps3 viss aizgāja ar pirmo un uz automatic. Pat nevajadzēja neko mainīt ip un mac adresēs!!!!
https://www.youtube.com/user/elans111/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.twitch.tv/justiceingaming_jig" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/MiyukiMiyasaki" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.imvu.com" onclick="window.open(this.href);return false; profils - MiyukiMiyasaki
Image
User avatar
PHIL82
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 21
Joined: 21 Apr 2008 17:56

30 Jūn 2009 19:43

Help! Neiet PS Network, rāda uzrakstu "PS Network is currently undergoing maintenance"! Kas pa desām?
User avatar
Vis
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 8333
Joined: 11 Jan 2008 10:02
Contact:

30 Jūn 2009 20:37

kā ar angļu valodu? laikam jau nekā... tur rakstīts, ka šobrīd notiek "uzkopšanas" darbi
User avatar
Wrcgun
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 23
Joined: 22 Okt 2008 17:45

19 Okt 2009 05:49

Varētu visu uzrakstīt no A-Z , kas jādara, lai saprastu arī cilvēks, kas uz datora prot tikai uzrakstīt e-mail.
Image
User avatar
wg1337
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

19 Okt 2009 20:52

Apraksti savu situaaciju.
No A liidz Z noziimeetu aprakstiit katru rokas kustiibu.
Ja tev nav nekaadas iipashas vajadziibas tad savieno visus vadus un visur uzliec uz automatic.
Image
User avatar
Wrcgun
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 23
Joined: 22 Okt 2008 17:45

20 Okt 2009 04:05

Ar vadu internets strādā uz PS3, bet bezvadu nestrādā, un kā pārregulēt to rūteri man ir vismazākā saprašana. Man irLynksys WRT 54 GL. To softu cik noprotu 2.2+DDWRT var nomainīt tikai profs, un labāk amatierim klāt neķerties, jo var sačakarēt rūteri.
Image
User avatar
wg1337
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

27 Okt 2009 01:13

Var... bet var arii izdoties.
Lab, iisi un konkreeti: uzliec wireless sisteemu uz WPA PSK (vienalga AES vai TKIP, skaties kursh aiziet), ievadi paroli, noraadi SSID (vnk tiikla nosaukums) un uzspied save.
Taalaak uz PS3 uzliec visu uz automatic un vismaz vajadzeetu aiziet.
Ja neiet, tad pameegjini uzlikt bet aizsardziibas. Ja tad neiet, tad pasaki precizaak "kas neiet".
Image
User avatar
Wrcgun
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 23
Joined: 22 Okt 2008 17:45

05 Nov 2009 05:31

Nomainīju rūterim softu uz DDWRT un viss aizgāja, izņemot 2K9 NHL kaut ko čakarējas. F1 iet ideāli, nerunājot par store u.t.t
Image
User avatar
wg1337
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

05 Nov 2009 19:29

Pameegjini atveert shos portus:
80*, 443*, 5223, 3478, 3479, 3658 TCP/UDP.
* - pameegjni bez shiem saakumaa.
Image
tilts
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 1
Joined: 12 Dec 2009 22:50

12 Dec 2009 23:09

Lūdzu palīdziet. Savienoju ps3 ar internetu visvienkāršākajā veidā . Vienkārši iespraužot interneta vadu ps3 . Sākumā negāja internets . Pēc kādas nedēļas pamēģināju atkal . Vienkārši atkal iespraudu interneta vadu ps3 un viss aizgāja . bet nākošreiz kad iespraudu interneta vadu ps3 internets negāja . Uzleca dns erors . ps3 izmantoti dns serveri ir tādi paši kā windows izmantotie . Vai kāds zin kas varētu būt pa problēmu .
User avatar
wg1337
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

15 Dec 2009 18:07

Tu lieto ruuteri?
Izklausaas, ka lieto tikai switch.
Uz Windows nav taadas probleemas?
Pasties vai darbojas tikai ar PS3 tiiklaa.
Image
otinsh8
1. līmenis - |Iesācējs|
1. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 39
Joined: 09 Nov 2008 15:06

03 Jan 2010 21:46

Man ir tāda problēma ka man uz datora viss perfekti strādā nekad nekas nenočakarējas. Man ir rūteris D-link Dir-300. Man ir gan ar vadu gan bezvadu internets.Esmu mēģinājis abus uz PS3 , ielogojos PSN, noturās max 1.5h un izmet ārā. Pēc izmešanas atkal varu ieiet iekšā PSN un darboties tālāk bet tad atkal pēc laika mani izmet ārā un kārtējo reizi pārtrauc online spēli. nezini kas par problēmu?
User avatar
wg1337
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

05 Jan 2010 14:54

Nu... vairaak izklausaas peec nestabila interneta.
Labaakajaa gadiijumaa vareetu buut probleemas ar DNS.
Pirmajaa postaa ir paraadiits kaa salabot to.
Vel ir variants ielikt DMZ tava PS3 IP, iespeejams ruuteris izdomaa blokjeet peec laika portus.
Image
dp1
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 2
Joined: 25 Jan 2010 17:08

25 Jan 2010 17:18

vot ir viens jautājiens - esmu sajūdzis PC ar PS3. No PS3 varu redzēt PC saturu (caur Home server progu), taču problēmas ir ar filmām, kur atsevišķas iet, bet citas nekā. Interesantākais ir tas, vienu un to pašu filmu pamēģinot gan no fleškas gan caur tīklu, tad ka no fleša lasa bet no kompja nē. Izmēģināju saslēgumu gan ar vadiem gan vairlesu, problēma tāda pati
User avatar
wg1337
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

26 Jan 2010 14:36

iisti nezinu, kas taa par Home server programmu, bet pienjemshu, ka tas ir Media Server.
Izmeegjini sho: http://ps3mediaserver.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
dp1
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 2
Joined: 25 Jan 2010 17:08

29 Jan 2010 17:00

Paldies! Tiešām problēma bija softā!
Vēl tikai viens jaut. vai ir iespējams kaut kādā vīzē palielināt wairlesa ātrumu, jo HD filmas raustās
User avatar
habibula
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 4256
Joined: 12 Mar 2009 13:51

29 Jan 2010 20:52

ar vadiem no PC uz ruteri un no rutera uz PS3, tomer rutera (WiFi) atrums ir ierobezots, bet datu apjoms (man skiet ka tev probla ar HIFI filmam ar lielu apjomu) afigennijs
User avatar
wg1337
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

30 Jan 2010 04:22

Taa vienkaarshi nevar palielinaat aatrumu, bet vari pameegjinaat paarvietot wireless ieriices.
PMS piedaavaa dazhas opcijas, kas vareetu samazinaat lagus.
Es nomainiitu AC3 bitrate uz zemaaku, audio channels uz 2.1 kaa arii pastiitos vai kaads Video Quality Presets neder tieshi shim gadiijumam.
Ja ruuteris atbalsta QoS, tad vari uzlikt to!
Paarliecinies vai wifi straadaa uz 802.11g
No pieredzes varu ieteikt nomainiit wireless suutiishanas kanaalu.
Lai gan vinjsh tur mainas tikai par dazhiem herciem, tomeer tie herci biezhi ir tieshi taadaa lielumaa, lai labaak izietu cauri objektiem kaa arii samazina interferenci ar citiem radio vilnjiem (varbuut).
Taka saakumaa izmeegjini sho, vairaak vienkaarhsi risinaajumi nav :/
Image
Komentēt