[Pamācība] Rūteris

Viss par PlayStation 3.
Slēgts
kuba86
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 15
Joined: 10 Feb 2010 12:20

15 Feb 2010 13:02

Labdien.
Vai kads var palidzet man ar sekojoso problemu? Nevaru piesliegties ps network caur wi-fi. Interneta ar browser varu viegli serfot. Media server ari rada filmas no datora, bet piesliegties nevaru (80028EA8 error). Kad taisu tikla testu, tad vins rada:
obtained IP address - succeeded
Internet connection - Failed
un viss...
Viss tas izskatas divaini, neta var serfot, bet rada ka internet connection - failed :(
P.S. Ari avataru nevaru samainit, visas bildes rada ka Missing Image
ImageImage
User avatar
wg1337
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

15 Feb 2010 19:33

Pameegjini atsleegt Media server opciju no PS3, vienreiz paliidzeeja man.
Taalaak vari meegjinaat atblokjeet portus, shos piemeeram uz PS3 adreses:
TCP 80
TCP 443
TCP 5223
UDP 3478
UDP 3479
UDP 3658
TCP 9293
TCP 10070-10080
UDP 10070

Signaals ir pietiekami stiprs? Ne? Pamaini kanaalus!
Image
kuba86
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 15
Joined: 10 Feb 2010 12:20

15 Feb 2010 23:19

wg1337 wrote:Pameegjini atsleegt Media server opciju no PS3, vienreiz paliidzeeja man.
Taalaak vari meegjinaat atblokjeet portus, shos piemeeram uz PS3 adreses:
TCP 80
TCP 443
TCP 5223
UDP 3478
UDP 3479
UDP 3658
TCP 9293
TCP 10070-10080
UDP 10070

Signaals ir pietiekami stiprs? Ne? Pamaini kanaalus!
Signals ir ptietiekami stiprs (rada 100%). Porta atblokesanu jataisa linksys rutera setapa, pareizi ?
ImageImage
kuba86
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
2. līmenis - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 15
Joined: 10 Feb 2010 12:20

16 Feb 2010 16:23

Izsledzu ruteri, no rita piesledzu no jauna un "vuala" , PS network strada =))
tagad varat uzaicinat draudzities, PSN ID: Kupall007 C:-)
ImageImage
User avatar
habibula
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 4247
Joined: 12 Mar 2009 13:51

27 Feb 2010 12:11

wg1337, man te bisku probla ar WRT54g ver.7, nu nezinu, vai man likas rokas, vai sai versijai firmware ir gruti atrast, patiesiba, palasijos, ka diezgan neizdevies modelis.
User avatar
wg1337
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

02 Mar 2010 21:23

Kaadu tieshi firmware?
Ja DD-WRT, tad:
WARNING The WRT54G v7 uses an Atheros AR2317 chip, has 2MB ROM, 8MB RAM and runs VxWorks. It is not supported by DD-WRT as the WRT54G v7 isn't Broadcom based. The WRT54G v7 will probably never be supported
Ja oficiaalo (iisti nezinu kaapeec gribi update, bet...):
Man arii ir liikas rokas. Nebuutu logjiski, bet izskataas, ka shai versijai nav updates.
Image
User avatar
jNx
12. līm. - ☆VETERĀNS☆
12. līm. - ☆VETERĀNS☆
Komentāri: 1373
Joined: 22 Mar 2008 22:07

17 Mar 2010 18:12

nezināju kur iespraust jautājumu, tapēc te:

palaižot strīmot filmu no kompja hdd, uz ps3 viņa raustās nejēgā, vai kas mainīsies ja piespraudīšu ar vadu ps3 pie rūtera, itkā nekādu sarežģījumu tik vads jānopērk, bet vai ir jēga?
Image
User avatar
Vis
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 8319
Joined: 11 Jan 2008 10:02
Contact:

17 Mar 2010 18:44

imho pie vainas drīzāk būs filmas kodējums, nevis vadi
User avatar
jNx
12. līm. - ☆VETERĀNS☆
12. līm. - ☆VETERĀNS☆
Komentāri: 1373
Joined: 22 Mar 2008 22:07

17 Mar 2010 18:46

Vis wrote:imho pie vainas drīzāk būs filmas kodējums, nevis vadi
nē nu man tagad pa wifi ir (pārklājums ļoti labs 1.5m attālums) moš ar vadu labāk?
Image
User avatar
Vis
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 8319
Joined: 11 Jan 2008 10:02
Contact:

17 Mar 2010 18:52

man arī pa WiFi iet, ir filmas (lielākā daļa), kas rāda ok, ir, kas raustās. esmu mēģinājis pamainīt tos kodējumus (īsti nezinu kā to visu precīzi sauc :)) dažreiz izdodas, dažreiz tomēr nekā

tev visas filmas raustās?
User avatar
jNx
12. līm. - ☆VETERĀNS☆
12. līm. - ☆VETERĀNS☆
Komentāri: 1373
Joined: 22 Mar 2008 22:07

17 Mar 2010 19:07

da nē, es tik vienu esmu mēģinājis (tā cik tur pāris sekundes pamēģināju laikam neraustijās)

bet otru ko gribēju skatīties tā baigi raustijās
Image
User avatar
wg1337
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

18 Mar 2010 15:13

Palasi dazhus postus atpakal:
Taa vienkaarshi nevar palielinaat aatrumu, bet vari pameegjinaat paarvietot wireless ieriices.
PMS piedaavaa dazhas opcijas, kas vareetu samazinaat lagus.
Es nomainiitu AC3 bitrate uz zemaaku, audio channels uz 2.1 kaa arii pastiitos vai kaads Video Quality Presets neder tieshi shim gadiijumam.
Ja ruuteris atbalsta QoS, tad vari uzlikt to!
Paarliecinies vai wifi straadaa uz 802.11g
No pieredzes varu ieteikt nomainiit wireless suutiishanas kanaalu.
Lai gan vinjsh tur mainas tikai par dazhiem herciem, tomeer tie herci biezhi ir tieshi taadaa lielumaa, lai labaak izietu cauri objektiem kaa arii samazina interferenci ar citiem radio vilnjiem (varbuut).
Taka saakumaa izmeegjini sho, vairaak vienkaarhsi risinaajumi nav :/
Image
markils
1. līmenis - |Iesācējs|
1. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 12
Joined: 20 Jūn 2010 00:37

20 Jūn 2010 01:14

Sveiks,
Vai vari norādīt precīzu Rūtera modeli kādā internetveikalā, jo ievadot pilno aprakstu Linksys WRT54G 2.2 pat Salidzini.lv izmet tekstu:
Mēs neatradām nevienu preci meklējot pēc Linksys WRT54G 2.2
Savukārt ievadot tikai Linksys WRT54G parādās vairāki Rūteru varianti, kur grūti saprast, kurš tieši ir Jūsu minētais un kurš ir cits.

Paldies,
m
User avatar
habibula
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 4247
Joined: 12 Mar 2009 13:51

20 Jūn 2010 09:48

tev tiesi so vajag? liknsys visiem ir sie ciparburtu simboli pie nosaukumiem, atskiras tika versijas un papildus burtscipars nosaukuma, ievadi salidzinajuma vnk Linksys WRT54G
markils
1. līmenis - |Iesācējs|
1. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 12
Joined: 20 Jūn 2010 00:37

20 Jūn 2010 14:51

Nu, piemēram, vai šis būs pietiekami labs:
http://aio.lv/lv/networking/wireless/li ... me-router/" onclick="window.open(this.href);return false;

Bet var salīdzināt arī ar šo:
http://www.semicom.lv/T%C4%ABkla_iek%C4 ... 1_835.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Un šo:
http://www.digitalshop.lv/?action=view& ... ection=288" onclick="window.open(this.href);return false;

Un vēl ir variants:
http://www.mums.lv/index.php?lang=2&id= ... m_id=68058" onclick="window.open(this.href);return false;

Kuru no šiem 4 variantiem ieteiktu?
User avatar
wg1337
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

21 Jūn 2010 16:53

Tieshi sho ruuteri ir gruuti atrast.
Ir citi ruuteri, kuri pieljauj uzlikt DD-WRT.
Protams shie ruuteri nav leeti - http://www.semicom.lv/T%C4%ABkla_iek%C4 ... 8_835.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Shaadi ruuteri ir uzrakstiiti ar "linux inside" un vari atrast arii citus taadus ruuterus vnk ierakstot modeli un vel klaat DD-WRT un palasiit atsauksmes, piem., "WRT54GL-EU DD-WRT" un pirmajaa lapaa ir rakstiits, ka atbalsta.
Sheit ir pilns saraksts: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices" onclick="window.open(this.href);return false;
NETGEAR WNR2000 arii atbalsta.
Bet nav obligaati jaanjem shie ruuteri, var noprikt kaadu leetaaku - bez 802.11n - un vnk uzlikt ruuteri bez DD-WRT.
Image
markils
1. līmenis - |Iesācējs|
1. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 12
Joined: 20 Jūn 2010 00:37

22 Jūn 2010 11:43

Paskatījos sarakstu. Ko nozīmē pēdējā ailē norādītais:'"activation needed".
Kaut kā manuāli jāaktivizē DD-WRT, kad iestata modemu?
Bet kopumā jau lētākus variantus arī redzu:
1. http://www.markit.eu/lv/lv/tp-link-tl-w ... p501320c64" onclick="window.open(this.href);return false;
37,- ls
2. http://www.lat.pult.lv/index.php?productID=3730" onclick="window.open(this.href);return false;
33,- ls
3. http://signe.lv/index.php?l=lat&s=product&id=55787" onclick="window.open(this.href);return false;
33,- ls
4. http://www.ma-1.lv/goods.asp?id=55411&n ... 000-100grs" onclick="window.open(this.href);return false;
35,50 ls
markils
1. līmenis - |Iesācējs|
1. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 12
Joined: 20 Jūn 2010 00:37

22 Jūn 2010 11:58

te atradu vēl ļoti interesantu url par šo tēmu:
http://www.boot.lv/forums/index.php?/to ... p__858603&
User avatar
wg1337
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 55
Joined: 26 Jūn 2008 12:11

22 Jūn 2010 17:24

http://signe.lv/index.php?l=lat&s=product&id=55787" onclick="window.open(this.href);return false;
Shis ruuteris atbalsta, shis patieshaam ir leetaaks, bet taa ir nepopulaara firma.
Par to aktivizaaciju nemaaku teikt, bet liekas, ka shie grib tur kaut ko papildus no tevis :P
Image
User avatar
EuGarais
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 3738
Joined: 02 Mai 2008 23:51
Location: Cēsis

01 Jūl 2010 22:51

Rūteru gurū, vari palīdzēt? ;)

Speedtouch thomson st780 wl rūteris un PC ar Vistu. Savienots ar kabeli tik tālu - viss oki, nets ir. :)

Vēlos tikt pie rūtera settingu lapas lai sakonfigurētu WLAN, bet nekā. (pats WLAN rūterim ieslēdzams un izslēdzams ar atsevišķu pogu, ja ieslēdz var piekonektēties tikai ir "local only" )

Rakstot visus tos: dsldevice.lan un 192.168.1.254 (instrukcijā doti, izmēģināju arī speedtouch.lan, 192.168.1.2...) netieku nekam klāt, pareizāk brouzers atver ka lapai nevar piekonektēties...

Kā lai tieku tiem rūtera settingiem klāt?
Slēgts