Sveiki, biedri! Šis ir nedaudz smieklīgi, jo es jau labu laiku gribēju speciāli forumā ieviest tādu programmu, kas ērti un pārskatāmi parāda jaunākās aktivitātes forumā, ko esam sadarījuši. Kādēļ smieklīgi? Dažreiz pietiek ar to, kas tev ir, un loģiski jāpadomā .
Es forumā tikko ieviesu jaunu sadaļu "JAUNĀKĀS AKTIVITĀTES" (varbūt nosaukumu mainīšu, nezinu ), kuru nospiežot, mēs varam viegli redzēt pēdējās tēmas, ko esam komentējuši. Tādējādi būs vieglāk visam izsekot līdzi. Tas savā ziņā ir arī veids, kā cīnīties pret citātu radītājiem (vienā, nemitīgā citēšanā). Bet es saprotu, mēs vēlamies, lai viņi zina, ka esam viņiem atbildējuši. Nu, lūk, "jaunākās aktivitātes" daļēji, cerams spēs diezgan daudz to nodrošināt .
Skatāmies ērtāk jaunākos komentārus
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4698
- Sk00f
- 48. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 489
- Skhen
- Sk00f
- 48. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 489
- Skhen
Jā, ir vēl viena opcija, kur tev atnāk paziņojums, ka esi saņēmis atbildi tajā konkrētajā tēmā. Taču, diemžēl, to patlaban var izdarīt tikai manuāli pats lietotājs, lai tas kļūtu automātiski. Izskatīšu alternatīvas, taču, ja tad nesanāks, tad izveidošu nelielu pamacību, kā var saņemt šādus paziņojumus.
Bet jebkurā gadījumā, "Pēdējās Aktivitātes" pat ja lietotājam ir nedaudz jāpiepūlas, lai nobrauktu zemāk ir daudz reidz labāk nekā meklēt pa visu forumu, kas ko ziņojis, un šad tad mēdz pat palaist to garām.
Bet jebkurā gadījumā, "Pēdējās Aktivitātes" pat ja lietotājam ir nedaudz jāpiepūlas, lai nobrauktu zemāk ir daudz reidz labāk nekā meklēt pa visu forumu, kas ko ziņojis, un šad tad mēdz pat palaist to garām.
- Skhen