[Pamācība] Kā atkodēt PSP (100x/200x/300x/Go)

Viss par PS Vita / PSP.
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

25 Dec 2010 19:28

Man liekas, ka uzlikt cfw 5.50 nemaz nevar, ja tu uzliec 5.03 pēc šīs pamācības. Tīri tikai tāpēc, ka 5.50 rakstās iekš flash, bet 5.03 ierakstās klāt. Un ja gribi spēlēt citas spēles, tad: meklē pluginus vai liec citu firmware.
Kāds sakars vienam PSP ar otra PSP atkodēšanu? :D
Viss ir atkarīgs no tā, cik jauns ir tavs 2004 PSP. Ja viņš ir 2009. gada kaut kāds jūnija laidums, tad pastāv iespēja, ka nevar pilnībā atkodēt, tikai dēļ jaunās mātesplates. Un tieši tāpēc ir šī pamācība.
bralis
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 31 Dec 2010 17:49

31 Dec 2010 17:56

ir varbut kads kas var palidzet dabut vala system spftware 6.35? man ir psp 1003.
vai ari varbut kads var pastastit,vai ir iespejams dabut atpakal uz 5.03?
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

01 Jan 2011 00:41

Ja tev tiešām ir PSP 1003, tad Tev vajag pandoras bateriju, lai atkodētu. Tad varēsi gan dabūt zemāku versiju, gan atkodēt utt. :)
bralis
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 31 Dec 2010 17:49

01 Jan 2011 04:54

jaa jau lasiju par to pandoras bateriju :( neko drit varesu sedet un kukot un gaidit kad kads iemetis ka var atkodet manu problemu :D super
varbut kads var pastastit ka var uztaisit to pandoras bateriju (butu jauki,ja varetu kautka bez velviena psp) :)
User avatar
Hidro
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 140
Joined: 20 Feb 2010 16:54

01 Jan 2011 14:48

http://tinyurl.com/32wfbxg
dļa osobo tupih - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12472 (nāksies gaidīt kādas 3 nedēļas)

otru PSP čista nevajadzēs. :D
L.A Noir : Ļoti laba detektīv spēle, jo ir jāpratina cilvēki un jāšaudās. Tikai es biju domājis, ka spēle būs grūtāka. Viņa ir laba arī tāpēc ka cilvēki izskatās ļoti reāli, un kā spēle var būt slikta ja to taisa rockstar
bralis
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 31 Dec 2010 17:49

01 Jan 2011 15:44

liels paldies bus laikam vien japerk :D
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

01 Jan 2011 15:58

Vari arī atkodēt pa ļoti labu cenu - http://tinyurl.com/2vqqnzh" onclick="window.open(this.href);return false;
bralis
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 31 Dec 2010 17:49

01 Jan 2011 20:22

liels paldies par palidzibu,bet es jau pasutiju to pandoras bateriju :) japagaida bus laicins lidz sanemsu,bet dzivoju uk domaju ka 2 nedelu laika sanemsu :D
NOS
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 4
Joined: 06 Dec 2010 10:15

05 Jan 2011 13:53

Nopriku PSP 3004 ar 6.30 versiju, uzraksitju uz http://www.firmware.lv/" onclick="window.open(this.href);return false; , vai nevar atkodēt, pagājušo nedēļu teica, ka uz doto brīdi nevarot, bet , kad varēšot, tad ziņošot, tā nu šodien sagaidīju atbildi.
Добрый день!
Сообщаем Вам, что стало возможным раскодировать PSP с версией 6.30. Стоимость раскодировки – 10 латов. Возможна удаленная раскодировка (вам не придется приезжать к нам, все будет сделано по простой инструкции от нас через email).
С уважением,
Ильяс.
varbūt, ka kāds zin kā to izdarīt, lai nebūtu jāmaksā ?
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

05 Jan 2011 14:38

Jā vari arī pats atkodēt neko nemaksājot, bet nu katrs pelna kā māka. Tikko uzcepu kā atkodēt tos nelaimīgos PSP kuriem neder pandoras baterijas un kuriem firmware ir virs 5.03. Varbūt vēlāk uztaisīšu kā atkodēt arī 6.30, bet tagad man to darīt ir slinkums :D
NOS
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 4
Joined: 06 Dec 2010 10:15

05 Jan 2011 16:33

cuddles. wrote:Jā vari arī pats atkodēt neko nemaksājot, bet nu katrs pelna kā māka. Tikko uzcepu kā atkodēt tos nelaimīgos PSP kuriem neder pandoras baterijas un kuriem firmware ir virs 5.03. Varbūt vēlāk uztaisīšu kā atkodēt arī 6.30, bet tagad man to darīt ir slinkums :D
tas buutu ideaali, steigas nav, taapat usb kabelis veel nav atnaacis liidz maniim :-S
User avatar
Vis
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 8320
Joined: 11 Jan 2008 10:02
Contact:

05 Jan 2011 16:45

kā tu domā, kādam mērķim ir poga "Atbildēt"?
User avatar
fromLATVIA
9. līmenis - ✱ Eksperts ✱
9. līmenis - ✱ Eksperts ✱
Komentāri: 651
Joined: 23 Mar 2010 20:17
Location: Mārupe

07 Jan 2011 21:28

Tad saprotu 6.31 nevar atkodet? :-/ Bet man uz reiz jautajumi par pamacibu ,kapec tad raksti
cuddles. wrote:...1. Pamācība ir domāta pilnīgi visiem PSP modeļiem ar firmware VIRS 5.03...
,virs 5.03 ir 6.31! ;) Bet ka nu velviens jautajums - Par to ka ta programa pati tev visu izdaris nav ,vajag pasham izveleties vietu kur saglabat! xD Un kur precizi vajag atrasties tam HEN taka pie izvelnes ,bet zemak? :^o
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

07 Jan 2011 22:26

Var atkodēt arī 6.31 un pat 6.35. tad kad pārlaboju, domāju, ka taisīšu arī kā atkodēt tos firmware, bet beigās man bija slinkums gari rakstīt, tāpēc paliku pie 6.20.

Un tu esi galīgs failers, vai kā? Tur, kur jāizvēlās vieta, kur saglabāt, tur ir arī pašā installerī rakstīts, ka jāizvēlas sava PSP drive letter jeb vnk burtiņš, ar kuru tavs pc atpazīst PSP. Es domāju, ka tik daudz varēja saprast... BTW laboju special for you :)
NOS
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 4
Joined: 06 Dec 2010 10:15

10 Jan 2011 20:57

sekoju instrukcijai uzliku 3004 6.35 un paraadaas PRO, bet ieliekot speeles paraadaas corrupted data ... b-(
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

10 Jan 2011 22:05

Atkodējis jau esi, malacis. Spēlēt nelegālās spēles, gan nevarēsi, bet palaist homebrew gan vari, un es varu pačukstēt, ka ir proga priekš ISO palaišanas ;)
NOS
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 4
Joined: 06 Dec 2010 10:15

10 Jan 2011 22:08

ļoti uzmanīgi klausos :D a es 3x jau paarliku, jo domāju kāpēc spēles neiet

Laikam pats atradu http://forums.psp-hacks.com/f133/6-35-6 ... d-t270230/
Last edited by NOS on 10 Jan 2011 22:16, edited 1 time in total.
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

10 Jan 2011 22:15

Nē, nē... viss kārtībā. Izlasīji par to, ka tas nav CFW īsti? :D

Es domāju ka pietiks tev ar šito arī. Atzipo un iemet mapi Prometheus_Iso_loader pie PSP/GAMES un iekš PSP memory stick uztaisi ISO mapi, kur met geimus.
valts97
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 4
Joined: 06 Nov 2010 23:36

17 Jan 2011 19:59

Ja man tgd syteam information rāda 6.35 PRO
TAD TAS nozīmē ka man psp ir atkodēts?
valts97
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 4
Joined: 06 Nov 2010 23:36

17 Jan 2011 20:05

Kad man ir psp 6.35 pro
tad man uz datora ir jāpārādas arī ISO mape?
ja nē,tad kur man ir jāliek spēle?
Slēgts