[Pamācība] Kā atkodēt PSP (100x/200x/300x/Go)

Viss par PS Vita / PSP.
User avatar
Kaviars
Moderators
Moderators
Komentāri: 3361
Joined: 06 Jan 2008 20:36
Location: Riga

17 Jan 2011 20:10

netaisi dubultpostus, tam ir domāta poga labot!!!
Image
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

17 Jan 2011 20:19

valts97 wrote:Kad man ir psp 6.35 pro
tad man uz datora ir jāpārādas arī ISO mape?
ja nē,tad kur man ir jāliek spēle?
Tak iemācies lasīt :D Tu esi atkodējis ļoti nosacīti. Tu vari palaist homebrew, bet ne ISO. bet ja būtu gudrāks/acīgāks, tad varētu palasīt dažus postus tieši virs tevis ;)
valts97
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 4
Joined: 06 Nov 2010 23:36

17 Jan 2011 21:08

NOS wrote:ļoti uzmanīgi klausos :D a es 3x jau paarliku, jo domāju kāpēc spēles neiet

Laikam pats atradu http://forums.psp-hacks.com/f133/6-35-6 ... d-t270230/
Kad es atveru t o Prometheus ISO lOader man parādās This game cannot be started.The data is corupted.
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

17 Jan 2011 22:07

Tu viņu atver tad, kad tev ir tjip atkodēts? Izklausās, ka caur oficiālo firmware ver vaļā...
valts97
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 4
Joined: 06 Nov 2010 23:36

18 Jan 2011 15:51

Es uzraxtiju pa inbox.lv vienam čalītim par atkodēšanu un viņs teica ka var atkodēt psp kam ir syteam softwear 6.35
http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/com ... gnixd.html" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

18 Jan 2011 20:01

Ja tev ir PSP 100x vai PSP 200x, tad var atkodēt ar jebkādu firmware - arī ar 6.35. Ja tev ir 200x ar jauno plati V3 vai 300x, vai Go, tad var atkodēt TIKAI tādā veidā kā te ir rakstīts. Tā arī saucās tā atkodēšana...Uzliec sev ISO loader pilnam priekam un dari visu ko ar CFW.
bralis
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 31 Dec 2010 17:49

18 Jan 2011 20:04

saksu ar to ka paldies ka iemetat ka atkodet 6.35 softu.
atkodeju savu psp bet gribeju jautat vai man ir jaizveido Magic Memory stick lai varetu palaist speles?
vrb stulbs jautajums bet saja joma iesacejs esmu :D paldies par jebkadu palidzibu :)
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

18 Jan 2011 22:02

Nav vajadzīgs nekāds magic gate. to vajag TIKAI tad kad kodē ar pandoras bateriju ;)
bralis
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 31 Dec 2010 17:49

22 Jan 2011 18:43

cau atkakal :)
nu tad ta,sakšu ar to,ka šodien saņēmu beidzot savu sen pasūtīto pandoras baterīju:) un gribētos atkodet savu psp 100 pa visam :) pagaidam man ir atkodēts pēc seit ievietotās pirmās pamācības un šad tad piemirstas ka nevar slekt pa visam ara savu psp un tas brīžiem besī :D varbut šeit ir kāds labs cilvēks kuram nau slinkums izstastīt ka to var izdarīt?? :-/
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

22 Jan 2011 19:11

Ak cik interesanti cilvēki. Labāk upurē naudu baterijām, kuras pat nemāk izmantot, un nezin kas jādara. Yeah nice... labāk būtu pa to naudiņu atkodējis sen :D
man liekas gari rakstīt sanāks. šaubos ka kāds gribēs. un es tas nebūšu 100%, jo pandoras baterijas nav mans lauciņš
bralis
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 31 Dec 2010 17:49

23 Jan 2011 13:02

xex ta pandoras baterija maksa nieka 4 dolarus :D:D:D
un ja es dzivotu latvija domaju ka sen jau butu normali atkodejis tik tups jau neesmu :D
un vispar es vinu nopirku tapec,ka updeitoju uz 6.35 un domaju ka nevaresu atkodet,tapec pasutiju bateriju lai dabutu atpakal uz zemaku versiju,bet tad,ja nemaldos tu iemeti ka atkodet 6.35 nepilnigi,bet tomer :) liels paldies tev par to pasu,dzivosos vien ar to kas ir gan kadreiz bus kads kas sapratis ka to izdarit :)
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

23 Jan 2011 17:33

Ņem par labu ;)
Man interesē, kāds tev ir PSP modelis...
bralis
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 31 Dec 2010 17:49

24 Jan 2011 19:26

manejais modelis ir 1003 vecs modelis :D
kad pirku nevareju izlemt kuru nemt vai veco,vai jauno psp go :D bet panemu veco nezinu kapec,laikam patik labak :D un ari ir atkodejams pa visam cik lasiju :) tikai nesaprotu ka to isti izdarit :) pec tavas pamacibas loti elementāri:) tik ar pandoras bateriju,gan nejēdzu ka to izdarit:(
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

24 Jan 2011 20:14

Yeah, tad tev veicās, jo vari atkodēt arī pilnībā ;)
Nu pamācības vari atrast arī netā, tikai, manuprāt, diezgan čakarīgi. Nekad neesmu neko tādu darījis.
Re kur ir viens video kā uztaisīt MS Magic Gate. Ja pareizi saprotu, tad kad uztaisi to MS MG, tad vnk iemet viņu iekš PSP, un tad iemet Pandoras baču, un tev uzreiz parādīsies izvēlne :? Un tālāk tik jāseko, kas rakstīts.
Ak, jā, tev vajadzēs arī šo programmu, lai uztaisītu to MS Magic Gate. Diezgan easy.
bralis
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 31 Dec 2010 17:49

25 Jan 2011 13:22

oo liels paldies bus ko darit :D bus japacakarējas vēlak un ja izdosies tad uzraxtisu ka vis ok :D
spoky
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 5
Joined: 17 Feb 2011 20:39

12 Mar 2011 15:52

Ja man paradas 6.35 PRO es varu spelet piratiskas speles tagad?
DoubleDee
Jauniņais
Jauniņais
Komentāri: 1
Joined: 19 Mar 2011 21:43

19 Mar 2011 22:05

Šodien nopirku PSP 3004 ar 6.20 versiju. Mēģināju izdarīt tā kā rakstīts 2. pamācībā, bet tālāk par 2. punktu nevaru tikt, jo nevaru palaist to programmu. Extract'ēju rar arhīva saturu cietajā diskā, double-click'oju h.bin failu un man izmeta erroru - Daemon Tools Lite - Error in command line. Ko darīt? Plz help :-/
Nhl
1. līmenis - |Iesācējs|
1. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 12
Joined: 30 Mai 2010 16:31

21 Mar 2011 20:52

Vai psp 1003 5.03 to 5.50 gen nav risks nobrikot? Vnk draugs prasija un velas kipa 5.50 gen uz sava psp. :D
User avatar
cuddles.
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 111
Joined: 24 Mai 2009 18:57
Location: Rīga
Contact:

22 Mar 2011 19:41

spoky wrote:Ja man paradas 6.35 PRO es varu spelet piratiskas speles tagad?
Hmm. Tev ir pavērta iespēja spēlēt pirātus, bet šobrīd tu to nevari, jo tev ir tikai atkodēts, lai ietu homebrew programmas un spēles.
DoubleDee wrote:Šodien nopirku PSP 3004 ar 6.20 versiju. Mēģināju izdarīt tā kā rakstīts 2. pamācībā, bet tālāk par 2. punktu nevaru tikt, jo nevaru palaist to programmu. Extract'ēju rar arhīva saturu cietajā diskā, double-click'oju h.bin failu un man izmeta erroru - Daemon Tools Lite - Error in command line. Ko darīt? Plz help :-/
Kurā brīdī tev vajag double-click uz h.bin ? :D
dairis1165
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 9
Joined: 22 Mar 2011 19:39

22 Mar 2011 19:45

Labdien! Vai jūs nezināt kā es varu atkodēt savu psp 1004?Man vinam 6,20 programmas versija un es meginaju atkodet un nevar.
Slēgts