PC pie TV - skaņas problēma

Audio / Video tēmām veltīts forums.
Komentēt
User avatar
briedeens
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 220
Joined: 09 Nov 2011 00:34
Contact:

27 Nov 2012 13:02

čau :)

Radusies neliela problēma... Varbūt kāds var palīdzēt.

Tātad pievienoju pc pie Tv (ar hdmi), problēma tāda, ka ja es datora tumbas pieslēdzu pie PC tad tās neskan, skaņu dod TV, savukārt, ja tumbas pielieku pie TV tad itkā viss būtu ok, bet nez kāpēc skaņai pazūd nedaudz kvalitāte, nekā tā ir tāda, kad pievienotas tumbas pie PC ( brīžiem ir šņākoņa, it kā nav liela, bet tomēr drusku nepatīkama)

Tātad jautājums tāds: vai ir iespēja atstāt tumbas pievienotas pie PC, un lai skaņa nāk no tām nevis no TV iebūvētajām...

Paldies.
User avatar
Vis
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 8331
Joined: 11 Jan 2008 10:02
Contact:

27 Nov 2012 13:52

settings > control panel > Sounds and audio devices

norādi, kur jāiet skaņai
User avatar
habibula
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 4255
Joined: 12 Mar 2009 13:51

27 Nov 2012 13:57

Parakņājies skaņas iestatījumos. Man šitā arī bija, jo kad PC saprata, ka ir pieslēgts TV caur HDMI, tad skaņas kartei arī pārslēdza režīmu no analoga uz digitālo.
FRZ
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
4. līmenis - ⁑ Lietpratējs ⁑
Komentāri: 111
Joined: 17 Mar 2011 23:00

27 Nov 2012 13:57

Capture.PNG
Capture.PNG (11.53 KiB) Viewed 2571 times
Labā peles poga,un izvēlies playback devices.
Capture1.PNG
Capture1.PNG (53.57 KiB) Viewed 2571 times
Izvēlies ierīci un Set default.
User avatar
briedeens
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 220
Joined: 09 Nov 2011 00:34
Contact:

27 Nov 2012 14:11

Liels paldies. :)
User avatar
briedeens
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 220
Joined: 09 Nov 2011 00:34
Contact:

09 Dec 2012 21:29

Radās jauna problēma...

Nopirku scart pārveidotāju ar tulpītēm (banāniem vai kā kurš viņus vēl sauc)... pievienoju tumbas caur to, skaņa laba nešņāc kā bija tad kad pievienoja caur austiņu portu, BET...

TV ir pievienoti divi HDMI vadi (pc un xbox) un ir arī tv antena pievienota, problēma tāda, ka man pa tumbām visu laiku skan tas kas iet pa TV programmām, pat tad ja pats esmu uz kāda no HDMI channeliem (respektīvi uz ekrāna ir PC, skaņa ir no TV programmām).

Kā lai izdara tā, lai pa tumbā skan tas kas ir aktīvs, ja skatos TV, tad TV, ja PC - PC utt. (protams ja tas vispār ir iespējams :( )

Paldies jau iepriekš! :)
User avatar
briedeens
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 220
Joined: 09 Nov 2011 00:34
Contact:

10 Dec 2012 12:15

??? :(
User avatar
EuGarais
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 3729
Joined: 02 Mai 2008 23:51
Location: Cēsis

10 Dec 2012 21:06

Nez kāpēc ir aizdoma, ka caur scart laukā dabūsi tikai televīzijas skaņu.
User avatar
briedeens
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
5. līmenis - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 220
Joined: 09 Nov 2011 00:34
Contact:

10 Dec 2012 22:08

Jā, tā diemžēl tas ir, noskaidroju no ārzemju forumiem to :(
despecs
0. līmenis - |Iesācējs|
0. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 19
Joined: 06 Dec 2012 17:16

18 Dec 2012 12:11

ir tikai 1 man zināms variants.
izmantojot resīveri un visu, ko laid uz TV sākumā laid caur to, gan scart, gan HDMI, gan optiku, kas vien tev tur ir, un tad kad resīverī pārslēgsi attiecīgo ieeju, uz tv nekas nebūs jādara, tas pats sāks rādīt to pašu, ja vien būs vislaik ieslēgts tas inputs, kas kā centrālais nāk no resīvera
http://www.youtube.com/watch?v=DDmu5M_Xz6U" onclick="window.open(this.href);return false;

visos citos gadījumos nāksies pārslēgt kautko vismaz 2 vietās, es tā arī daru un īsti neredzu tam bēdu, jo katru reizi, kad parādās jauns videostandarts kautko mainīt negribās, manam resīverim nav hdmi, ir tik scart
User avatar
EuGarais
★Konsoles Leģenda★
★Konsoles Leģenda★
Komentāri: 3729
Joined: 02 Mai 2008 23:51
Location: Cēsis

18 Dec 2012 12:17

Kur man PC vai TV ir tas resīvers? Settingos?

Image
Komentēt