13 Jan 2019 02:30
Heylo, velviens konkurss, super!
Tātad, par to bailīgāko notikumu.. Tuvākajā laikā nav sanācis neko tādu uzspēlēt, ja godīgi. Ja tomēr uzvarēšu konkursā, man būs tāda iespēja, un es noteikti atkal atcerēšos kā ir trīcēdamam iet gulēt.
Ja kāds atminas vecos DOOM laikus kad spēle bija topā uz PC, ar onkuli abi story kopā spēlējām(viņš spēlēja, es skatījos) Es gan vel biju sīks, taču aizrāva videospēles... Viņš apvāca tur nelielu bariņu ar svešajiem.. Kas jau bija diezgan scary, devās tālāk pa gaiteni, ar flashlight kurš čakarējās (i guess, neatceros), tāpēc bija gaišs un tumšs brīžiem, atmosfēra jau paliek bailīga. Abi sēžam domājam kas nu būs, viņš dodas tālāk un dzird LIELU svešo (pēc rēcieniem) abiem jau bezmaz vai bikses pilnas, zinot to, ka arī no jebkurienes var izlekt kaut kāds svešais un sabojāt visu ballīti. Taču nē, turpinam iet, iet un dzirdam viņu skaļāk.. Un BOOM, skaņas tā kā lēkātu. Abiem bikes pilnas, flashlight neiet, rokas trīc... BAM UN VIŅA PURNS PA VISU EKRĀNU. Holy shiiieeeettt, es aizskrēju uz savu istabu un pie pc negāju nedēļu no vietas.. Biju tā pārmīzis jēgu, huh. Deam. Labs!
P. S Share arī fb ziņu, ar vārdu Madars P.
Ceru beidzot uzvarēt, lai veicas visiem. Un paldies bm un k par iespēju.