Ar kuru izcīnīto spēles trofeju/ačīvmentu lepojies visvairāk?

Komentēt
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators
Komentāri: 4700

01 Mai 2022 16:15

Videospēlēs ir daudz dažādu trofeju uz PlayStation un ačīvmenti uz Xbox. Dažas ir ļoti grūtas un citas šķietami neiespējamas, piemēram, jāiziet visa spēle bez nāves vai jānogalinā 5 cilvēki sekundes laikā.

Ar kuru iegūto spēles trofeju/ačīvmentu priecājies visvairāk? Kas tā bija par videospēli?

Ja par sevi, tad pēc The Last of Us (2013. gads) platīna vairs neesmu trofeju mednieks. Kā saka, aizgāju pensijā :D. Taču vispilgtāk, un noteikti atkārtojos, ir izcīnītā platīna trofeja Max Payne 3 "The Shadows Rushed Me". Jā, zemāk redzamā vārna.

Image

Jāiziet visa spēle bez nevienas zaudes, bez checkpoint, un konsoli nedrīkst izslēgt. Lūdzos dievam, lai elektrība laukos nepazustu un kāds man nezvanītu par kaut kādu arkārtējo situāciju šājā svarīgā brīdī, kad esmu ticis pēdējā līmenī. Četras stundas vienkārši stāvēju kājās un aizmirsu elpot, jo iepriekšējā mēģinājuma reizē tieši nomiru pie pēdēja bosa, jo viena viltīga granāta uzspridzināja. Vēl jautri atminos, ka spēles vidū nejauši (pats pieskrēja priekšā) iešāvu savam draugam Pasoss dibenā un spēle beidzās. Tādēļ šajā reizē, būdams tik tuvu trofejai, tajā pašā laikā tik tālu, ka pultī iekrampējies nepajokam. Sirds lēkāja no mutes. Un beigās tas izdevās. Kaifs bija neaizmirstams par padarīto, jo paveicu sev šķietami neiespējamo. Tajā laikā tas man bija kaut kas unikāls un prātā neaptverams, bet tagad tā ir kļuvusi norma, jo vairākas spēles piedāvā permadeath režīmu.

Nezinu, vai parakstīšos uz The Last of Us Part II, kur spēle aizņem desmitām stundu... Bet varbūt kādu dienu.

Tā nu lūk... tas ir mans stāsts. Kāds ir tavs?
Image
Komentēt