Spēle, kuru pēdējo izgāji?

dzekans
29. līm. - ≛Lietpratējs≛
29. līm. - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 294

08 Feb 2019 23:41

tikkko pievarēju NFSPAYBACK. Spēle patika, stāsts bij pilnīgi garām, pirmajās 10 min likās, ka jau stāstu esmu izgājis, viss tik ātri notika, pēctam apstājās. Spēles nobeigums arī nekāds. Spēle laba, tikai pa stāstu vispār nav padomājuši. Ja stāsts būtu labāks, tad teiktu beidzot ir labs NFS pēc MOST WANTED, vadāmība laba, tikai kur jābrauc ar krosa mašīnu pa tuksnešiem, tur gan ļoti grūti, drifts biki vairāk varēja būt. Ārā nedzēsīšu, lai stāv, lai ir kur paārdīties pa pilsētu, uztaisīt kādu autiņu.
Image
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators
Komentāri: 4700

12 Feb 2019 00:46

Izgāju Resident Evil 2 Remake Leona stāstu, tagad atliek tās studentes. Kopumā jāsaka, ka spēles stāsts nav iespaidīgs, bet gan vienkāršs, bez dižas kulminācijas, spriedzes, pārsteiguma momenta, strauju sižetisku pavērsienu un tā tālāk. Tāds, kas ietu pa vienu līniju, un nepiesātina to.

Bet process gan ir labs. Lūk, šī ir īsta izdzīvošanas spēle, jo ar lodēm un resursiem bija problēmas, tādēļ to izdzīvošanu varēja izjust. Atmosfēra, skaņa ir augstā līmenī. Par to visu sīkāk manā spēļu apskatā, kuru ceru publicēt šī mēneša beigās. Zinu, ka vairs nav tik aktuāli, bet tomēr :).
Image
dzekans
29. līm. - ≛Lietpratējs≛
29. līm. - ≛Lietpratējs≛

27 Feb 2019 14:33

Šodien pieveicu far cry new dawn, spēle kopsummā laba, jau forumā esmu izteicies, patika īstenībā karte izmērs, nebij pārāk liela, nepatīk kā odysey, ka nezini ar kurieni lai sāk tīrīt karti!
spēles beigas gan manuprāt nekādas, un dažas misijas ar likās neloģiskas. Pie beigām viņi tiešām varēja padomāt vairāk, nebij gandarījuma sajūtas.
Ieroči interesanti, tik kā dabuj gold ieroci, tā liekas viss easy un tad ātri vien visu var attīstīt.
Kam patīk far cry iesaku, man pašam kopumā patika, nu kādi 6,5/10 varētu dot.
Image
Drejz

27 Feb 2019 14:53

Nedēļas sākumā dabūju Platīnu Far Cry New Dawn, šodien piebeidzu Anthem story.
jaunais
50. līm. - ☆VETERĀNS☆
50. līm. - ☆VETERĀNS☆
Komentāri: 1578

27 Feb 2019 15:35

Vakar piebeidzu Far Cry New Dawn.
Ko lai saku - Far Cry serijā, New Dawn ir melns plankums. Bija pat brīdis, kad vnk izslēdzu spēli un nevēlējos to iet tālāk. Nākamā dienā tomēr izgāju, jo biju pie pēdējā bossa.
Man patīk Far Cry sērija, bet New Dawn man galīgi nepatika.
Muzikas pavadījums, ne tas ausīm patīkamais.
Karte, tas rozā krāsas, tas ir krietni par daudz :D viss iespējamais rozā - mājas, mašinas, apģērbs, ieroči, meņu...
Neloģiskas misijas.
Piespiedu kārtā būvēt savu bāzi, lai tiktu tālāk pa sižetu
Cīna ar māsām, pilnīgs bardaks.
Pēdējais boss, kur Džozefa dēls pārveršas par monstru, tas ir pilnīgs murgs.
Karti tīriju tikai tik daudz, lai resursi pietiek, lai tiktu tālāk pa sižetu.
Īsumā sakot, man tā visa mistika nepatika, kas bija saistīta ar Džozefu.
Cik ļoti man patika Far Cry 5, tik tam pretstatā man nepatika New Dawn.
Kad gaidīju New Dawn, biju cerējis uz ko citu, tādu kā tiešu turpinājumu Far Cry 5 ,bet tas rpg, mistika un kā pasniegts sižets, tas visu sabojāja.
Drejz

27 Feb 2019 15:50

jaunais varu Tev tikai piekrist, + par cik mani tā paķēra Far Cry 5, es biju cerējis turpinājumā daudz saskarties un dzirdēt par Joseph Seed, bet nu te Tev bija .... ielika viņu tikai ķekša pēc, kā nojūgušos vārguli, man viņš krietni vairāk paķēra un aizrāva Far Cry 5, nekā galvenie tēli Far Cry New Dawn - Mickey un Lou.
jaunais
50. līm. - ☆VETERĀNS☆
50. līm. - ☆VETERĀNS☆

27 Feb 2019 15:58

Drejz wrote:
27 Feb 2019 15:50
jaunais varu Tev tikai piekrist, + par cik mani tā paķēra Far Cry 5, es biju cerējis turpinājumā daudz saskarties un dzirdēt par Joseph Seed, bet nu te Tev bija .... ielika viņu tikai ķekša pēc, kā nojūgušos vārguli, man viņš krietni vairāk paķēra un aizrāva Far Cry 5, nekā galvenie tēli Far Cry New Dawn - Mickey un Lou.
Šeit Ubisofts nolaida greizi.
Labu kūku, sabojāja ar saskābušu saldo krējumu. :))
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

27 Feb 2019 17:54

Eh, jaunais, nospoiloji par Džozefa Sīda pēcteci :(. Nākamreiz pabrīdini 😅...

Izgāju Resident Evil 2 Remake gan Leona, gan Klēras stāstu. Visu savu sakāmo esmu pateicis apskatā :):

Image
jaunais
50. līm. - ☆VETERĀNS☆
50. līm. - ☆VETERĀNS☆

27 Feb 2019 17:56

Skhen, sorry, ņemšu vērā... :))
gubka
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦
Komentāri: 347

08 Apr 2019 14:47

Sniper Elite 4 spēlē ļoti nepatika. Praktiski var izspēlēt pirmās trīs misijās un ar to arī beigt spēlet, jo pēc tam visas misijas atkārtojas. Pat nepabeidza, izdzesu.

Metro Exodus smuka vizuāli, interesants stāsts, pie mīnusiem tehniskie bagi kuri bija ļoti daudz spele.

Shadow of Tomb Raider esmu spēlējis visas daļās, tāpēc arī šī nelika vilties. Ļoti patīk tādā žanrā spēlēs.
Image
dzekans
29. līm. - ≛Lietpratējs≛
29. līm. - ≛Lietpratējs≛

10 Apr 2019 08:48

Palielam būšu piebeidzis assasins creed odysey. Palielam ir ok, spēlēt var, bet par lielu karte, nezini no kura gala, lai sāk. Origins bij mazāka, tā bij ok, lielāku nevajadzēja. Storiju un daudzas blakus misijas esmu izgājis, tas ir aizņēmis 70h un izskatās, ka kādas 15h vēl var spēlēt lai patīrītu karti un izietu atlikušās misijas.
Par storiju- ja godīgi sakot, man nepatika, jau Origins kaitināja tie akcenti, kādos runā personāži, bišku rēcīgi likās, ka šis mauc gan ar čaļiem, gan ar meičām. lielāko daļu tekstu vienkārši skipoju, jo likās pa daudz un neinteresanti, kas likās saistoši, palielam sākums un noslēdzošie, tos noskatījos. Spēles beigas kautkādas jocīgas, tu neesi visus kultistus novācis, bet jau skaities izgājis storiju. Kā spēle ir ok, bet storijs, gan īsti nepiesaista. Liekas, ka ir aizgājusi prom no oriģinālā assasins Creed. To meiču, kas pieslēdzas un izdzīvo viņu stāstu, 2x vai 3x tik parādīja.
Image
jaunais
50. līm. - ☆VETERĀNS☆
50. līm. - ☆VETERĀNS☆

10 Apr 2019 09:05

dzekans wrote:
10 Apr 2019 08:48
Palielam būšu piebeidzis assasins creed odysey. Palielam ir ok, spēlēt var, bet par lielu karte, nezini no kura gala, lai sāk. Origins bij mazāka, tā bij ok, lielāku nevajadzēja. Storiju un daudzas blakus misijas esmu izgājis, tas ir aizņēmis 70h un izskatās, ka kādas 15h vēl var spēlēt lai patīrītu karti un izietu atlikušās misijas.
Par storiju- ja godīgi sakot, man nepatika, jau Origins kaitināja tie akcenti, kādos runā personāži, bišku rēcīgi likās, ka šis mauc gan ar čaļiem, gan ar meičām. lielāko daļu tekstu vienkārši skipoju, jo likās pa daudz un neinteresanti, kas likās saistoši, palielam sākums un noslēdzošie, tos noskatījos. Spēles beigas kautkādas jocīgas, tu neesi visus kultistus novācis, bet jau skaities izgājis storiju. Kā spēle ir ok, bet storijs, gan īsti nepiesaista. Liekas, ka ir aizgājusi prom no oriģinālā assasins Creed. To meiču, kas pieslēdzas un izdzīvo viņu stāstu, 2x vai 3x tik parādīja.
Ar to meiču viss tiešākais turpinājums būs otrajā DLC un kultisti nav galvenā sižeta līnija, bet gan kā tāds paralēls stāsts, kas kopā sapīts ar galveno sižetu.. Tas tā pat, kā ar pazudušo atlantīdu, paralēli galvenajam stāstam. Tapēc Tu story bez tā vari iziet.
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

10 Apr 2019 16:25

Dzekan, paldies, ka padalījies ar savu atsauksmi par Assassin's Creed Odyssey. Man arī radījās bažas, ka tie neskaitāmie dialogi starp spēles personāžiem varētu būt garlaicīgi, un kā spēļu izstrādātāji varēs ar to noturēt interesi. Pieļauju, ka viņi vienkārši to sarunu varēja krietni saīsināt. Neesmu spēlējis šo spēli, tikai vadījos pēc redzētā un Dzekana teiktā.
Image
dzekans
29. līm. - ≛Lietpratējs≛
29. līm. - ≛Lietpratējs≛

14 Apr 2019 19:00

Izgāju BFV, cik nu tur bij ko iet. Labās lietas, bij skaista grafika, kontrole likās ok, 3 no 4riem stāstiem patika, patika gan intro misija, gan beigu filmiņa. Sliktās lietas, nu pazuduši lielie labie skati, kas liek elpai aizrauties, kautkas traki sprāgst un gāztās, tā tiešam pietrūka. Baigi īsais gameplay, protams ka ir spiests uz multilayer. bij dažādi grafikas gļuki. Kopumā ir ok, tik pa īsu tas single player. Liekas tiešām, ka tik kautko uzmetam jaunu un viss, lai tik pērk visi, baigi near ko neat''sķīrās no BF1
Image
jaunais
50. līm. - ☆VETERĀNS☆
50. līm. - ☆VETERĀNS☆

03 Mai 2019 14:09

Izgāju Days Gone.
Ar spēli esmu ļoti apmierināts, saņēmu vairāk, kā biju gaidījis! Stāsts ir ļoti garšs, gan spriedzes momenti, gan emocionālie brīži netrūka. Paralēli arī gāju visas papildus misijas uz 100%

Pēc stāsta beigām, lai noslēgtu visu uz 100% satiekoties ar O'Brian, viss liecina uz to, ka iespējams arī būs turpinājums!
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

03 Mai 2019 18:45

Apsveicu, jaunais ar stāstu iziešanu. Man vēl tikai tas ir priekšā, bet pagaidām geimplejs aizrauj, taču stāsts māc šaubas, un vēl spēļu apskats jāizveido. Darba daudz.
Image
jaunais
50. līm. - ☆VETERĀNS☆
50. līm. - ☆VETERĀNS☆

03 Mai 2019 18:59

Par stāstu, kamēr tas nav iziets, šai spēlei to nevar novērtēt...
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

03 Mai 2019 19:32

Tas ir pašsaprotami. Spēļu apskatus veidoju tikai tad, kad spēles stāsts ir pilnībā pabeigts, citādi tas būtu nepareizi un nekorekti. To izteicu tā, ka uz priekšu negaidu ko labu, bet pēc tava rakstītā, man parādījās cerība. Pašam jāiziet un tad jāizvērtē.
Image
eurobeat
7. līmenis - |Iesācējs|
7. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 79

04 Mai 2019 19:14

priekš YXA spēles, biju pārsteigts ka patika Ryse: Son of Rome
Image
gubka
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦
Komentāri: 347

06 Mai 2019 21:52

Zombie army trilogy trijatā co op uz pašu grutako līmenī. Noteikti spēlē ko jāspēlē ar draugiem, daudz pozitīvu emociju izraisīja. Uz pašām beigām gan palika diezgan grūti.

Diablo 3 arī trijatā izgājām campaing. Likās pa īsu, pēc stāsta iziešanas ir ko darīt bet paliek garlaicīgi.

Wolfenstein the new colussus. 9/10 gāju uz grūtāko, bija ļoti grūti. Pēdējo boss fight nervi neizturēju uzliku vienu grūtības pakāpi zemāk. Spēlē pilna ar melniem jociņiem par nacistiem, pilna asinīm uz spriedzes. Noteikti uzspelesu šo vasaru jauno daļu.
Image
Komentēt