Spēle, kuru pēdējo izgāji?
- gubka
- 34. līm. - ✦ Meistars ✦
- Komentāri: 347
- dzekans
- 29. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 294
-
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 583
Beidzot iziets Days Gone.
Aizņēma 1.5 mēnesi, jebšu pirmā trofeja iegūta 10.05 un spēle izieta vakar 30.06;
Sākums kā visiem likās gauss un lēns, bet spēles vidū tā sāka attīstīties un tuvojoties beigām, pie tēliem bija tā pierasts, ka negribējās, lai beigas pienāk.
Spēle vizuāli, audiāli ir līmenī, klibo ierunāto tēlu burkšķēšana, joprojām spēlei bija dažas kļūdas, bet kopumā ļoti laba spēle;
Stāsts - kā jebkurš zombiju stāsts, spēles mehānika man patika un vide arī bija ticama.
Kas pietrūka:
Saistošāks spēles sākums;
Dažādi endingi;
Galvenā varoņa runa bez murmināšanas;
Daudzveidīgākas side misijas;
Dodu 7/10 un brīdinu, ka spēle aizņems ap 50-70h (bez platīna);
Aizņēma 1.5 mēnesi, jebšu pirmā trofeja iegūta 10.05 un spēle izieta vakar 30.06;
Sākums kā visiem likās gauss un lēns, bet spēles vidū tā sāka attīstīties un tuvojoties beigām, pie tēliem bija tā pierasts, ka negribējās, lai beigas pienāk.
Spēle vizuāli, audiāli ir līmenī, klibo ierunāto tēlu burkšķēšana, joprojām spēlei bija dažas kļūdas, bet kopumā ļoti laba spēle;
Stāsts - kā jebkurš zombiju stāsts, spēles mehānika man patika un vide arī bija ticama.
Kas pietrūka:
Saistošāks spēles sākums;
Dažādi endingi;
Galvenā varoņa runa bez murmināšanas;
Daudzveidīgākas side misijas;
Dodu 7/10 un brīdinu, ka spēle aizņems ap 50-70h (bez platīna);

-
- 8. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 84
Uncharted: The Lost Legacy! Ekselents kā jau visas daļas! Pat nepacietīgajam man, likās pa īsu spēle, bet sižets aizraujoš. 8.5/10 dodu!
Ja nu kas MAINU pret Witcher GOTY viewtopic.php?f=65&t=21250
Ja nu kas MAINU pret Witcher GOTY viewtopic.php?f=65&t=21250
- SkillBillies
- Moderators
- Komentāri: 1239
-
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 583
Par cik iekrita 2 brīvi vakari, iziets Syberia 3, ko vēl iznākšanas gadā sāku uz PC un tagad dēļ simpātijas pret pirmajām 2 daļām un sēriju kā tādu beidzot esmu pieveicis;
Spēle ir pilna kaitinošu kļūdu un vadība ir draņķīga, uzdevumi gan ir skaidri intuitīvi un loģiski, pasaule arī ir līmenī;
Īsumā - labs kvests, ko iziet īsā laikā, ja gribas pakavēt laiku ar interesantu kvestu;
Spēle ir pilna kaitinošu kļūdu un vadība ir draņķīga, uzdevumi gan ir skaidri intuitīvi un loģiski, pasaule arī ir līmenī;
Īsumā - labs kvests, ko iziet īsā laikā, ja gribas pakavēt laiku ar interesantu kvestu;

- treneris
- 21. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 219
God of War- spēlei lieku 9,5. Pusballi nost tāpēc, ka pārāk daudz jāčakarējas ar Odina dēlu Balduru. Varēja likt cīnīties 2 reizes, katrā pa apm. 10 minūtēm. Tā vietā, lai mums būtu, ko darīt, ar viņu sūri, grūti jāmokās 3 raundi. Nu, par daudz!
Treneris
- dzekans
- gubka
World war z izgājām co op trijatā. Spēlē noteikti ir left for dead klons. Pati spēlē diezgan vienveidīga nāk viļņi ar zombijiem tev vajag noturēties, tā arī visā kampaņā paiet. Spēlei ir seši grūtības pakāpes izgājām uz otrās, domā tur tādā ka vajag grindot exp. lai varētu celt grūtības pakāpes. No mīnusiem kaitināja ilgais loading. Spēlei dodu 6/10
- pepeyoshi
- 35. līm. - ✦ Meistars ✦
- Komentāri: 351
Bloodstained: Ritual of the Night - varbūt viena no labākajiem spēlēm ko diemžēl palaidīsiet garām!
Gadījumā Jums patīk labas vecas 2D spēles jauna iepakojumā, tad viennozīmīgi es ieteicu visiem iegādāties Bloodstained Ritual of the Night. Ar mīlestību izstrādāta spēle. Man īstenība sen jau nebija tik forši pavadīt laiku aiz videospēles, bet šeit man jau palīka vēl viena trofeja lai dabūt Platinu.
Pavadīju jau 35 stundas iekš spēles, pabeidzu spēli, diemžēl ar Google palīdzību, jo bija gadījums kad nezināju ko darīt, kur skriet, jo kaut kāda dialoga daļa bija palaista. Tagad spēle ir pabeigta, tagad ir NewGame+ ka arī ir gaidāmi 13 bezmaksas DLC, kur bus iespēja spēlēt par citu varoni, būs Co-Op režīms, VS. režims un daudz kas cits.
Summējot vēlos vēlreiz pateikt, kā šī spēle ir taisīta rūpīgi un ar mīlestību. Un ja jums patīk labas kvalitatīvas spēles, tad noteikti rekomendēju iegādāties un noteikti pavadīsiet foršas 20 stundas skrejot pa 2D labirintiem pilniem ar noslēpumiem, "easter eggs", vairāk nekā simts ienaidniekiem, ka arī izvēlēsiet ka jums labāk patīk spēlēt, jo ir daudz ieroču un maģijas no ka izvēlēties.
Mans vērtējums 9/10
Līdzīga spēle Hollow Knight
PS: No mīnusiem viena spēles brīdi vispār nav saprotami kur iet, ko darīt un ko meklēt.
Gadījumā Jums patīk labas vecas 2D spēles jauna iepakojumā, tad viennozīmīgi es ieteicu visiem iegādāties Bloodstained Ritual of the Night. Ar mīlestību izstrādāta spēle. Man īstenība sen jau nebija tik forši pavadīt laiku aiz videospēles, bet šeit man jau palīka vēl viena trofeja lai dabūt Platinu.
Pavadīju jau 35 stundas iekš spēles, pabeidzu spēli, diemžēl ar Google palīdzību, jo bija gadījums kad nezināju ko darīt, kur skriet, jo kaut kāda dialoga daļa bija palaista. Tagad spēle ir pabeigta, tagad ir NewGame+ ka arī ir gaidāmi 13 bezmaksas DLC, kur bus iespēja spēlēt par citu varoni, būs Co-Op režīms, VS. režims un daudz kas cits.
Summējot vēlos vēlreiz pateikt, kā šī spēle ir taisīta rūpīgi un ar mīlestību. Un ja jums patīk labas kvalitatīvas spēles, tad noteikti rekomendēju iegādāties un noteikti pavadīsiet foršas 20 stundas skrejot pa 2D labirintiem pilniem ar noslēpumiem, "easter eggs", vairāk nekā simts ienaidniekiem, ka arī izvēlēsiet ka jums labāk patīk spēlēt, jo ir daudz ieroču un maģijas no ka izvēlēties.
Mans vērtējums 9/10
Līdzīga spēle Hollow Knight
PS: No mīnusiem viena spēles brīdi vispār nav saprotami kur iet, ko darīt un ko meklēt.
-
- 46. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 469
Uz pc šo izgāju un piekrītu, ka ļoti laba spēle.
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4700
- gubka
Beidzot piebeidzu assassin's creed odyssey, tas man aizņēma pāri 50 stundām, protams palika vēl ļoti daudz blakus misiju. Uz beigām mazliet jau apnika spēlē, tā kā spēlēt sanāk ļoti maz gribējās ātrāk iziet un kaut ko citu uzspēlēt.
Pati spēlē patika pat ļoti, varēja just ka iedvesmu viņi ņēma no witcher 3 kurā ir mana mīļākā spēlē.
Pie mīnusiem varu pieminēt ka vecais ps4 fat knapi tiek galā ar spēli, par to liecina ilgie loading ekrani. Vēl bija nepatīkama vietā, kad lai varētu spēlēt tālāk tev vajadzēja grindot desmit levelus. Tas protams ir darīts lai pirktu tos saucamos time savers.
Protams būtu vairāk laikā varētu iziet tur pilnīgi visu, bet gribas arī citas spēles padzinat.
Pati spēlē patika pat ļoti, varēja just ka iedvesmu viņi ņēma no witcher 3 kurā ir mana mīļākā spēlē.
Pie mīnusiem varu pieminēt ka vecais ps4 fat knapi tiek galā ar spēli, par to liecina ilgie loading ekrani. Vēl bija nepatīkama vietā, kad lai varētu spēlēt tālāk tev vajadzēja grindot desmit levelus. Tas protams ir darīts lai pirktu tos saucamos time savers.
Protams būtu vairāk laikā varētu iziet tur pilnīgi visu, bet gribas arī citas spēles padzinat.
- gubka
Detroit become human. Paldies ps plus par iespēju iziet šo burvīgo spēli. Jā spēli nedotu pa veltī nekad nebūtu uzspelejis, jo vienmēr likas ka spēlē nav priekš manim. Spēlē vienkārši fantastiska ar nenormāli aizraujošu un daudz veidigu sižetu. Stāstam ir vairāk nekā 40 variantu ar dažādām beigām. Noteikti ir mana top 5 spēlē. 9/10
- dzekans
Izgāju arī ps+ spēli batman arkham knight. Spēle ir ok, kā jau betmena spēle, bet bij kaitinošas lietas ar mašīnu misijas kad tev nāk virsū kautkādas 60 citas mašīnas, tā nokaitināja, un blakus misijas ir vairākas, kurās viss visu laiku arkārtojas un ir grūtas, tas kautkā baigi kaitināja, protams izcīnīju visas, palika kā vienmēr betmenos ridle trofejas atrast, kopā pāri 200 jāatrod!
-
- 8. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 80
Days Gone beidzot. Palicis vēl padaudz ordas nokaut, viens neatklāts Freaker un daži sīkumi. Spēle kopumā baigi patika, ja neņem vērā dažus kaitinošus momentus. Spēle pat nav paspējusi noriebties līdz nelabumam. Lietas, kas mani kaitināja ir kātu atstiepšana iebrienot ūdenī, kaut gan beigās galvenais varonis pats peld pa ūdeni un viss ok. Vēl besija galvenā varoņa uzspiesta kustības palēlināšana gan braucot ar moci, gan ejot ar kājām. Vismuļķīgāk tas bija brīdī, kad lidoju cauri karavīru bāzei, kad ar moci nebija iespējams braukt ātri.
Kamēr Freakers bieži vien bija kā skabarga pakaļā un nācās pamatīgi iespringt, tur pretī cilvēki bija glupi un deva pamatīgu rutīnu un garlaicību. Piemēram, ja uzdevums ir novākt bandītu bāzi ar 12 bandītiem, novācot 11 no viņiem pēdējais var mierīgi bāzes malā stāvēt sardzē tā itkā nekas nebūtu noticis, kaut gan tur pat blakus es mētāju granātas.
Ļoti patika spēles plašums, garums, stāsts un spēles mehānika kā tāda, taču spēle tajā pašā brīdī saglabāja vienkāršibu un dinamiku. Interesanti likās, ka Freakers mēdza uzbrukt bandītu nometnei reizē ar mani, ja gadījumā viņi sadzirdēja šaudīšanos. Tas piedeva spēlei zināmu realitātes sajūtu un dzīvīgumu.
Jebkurā gadījumā iesaku!
P.S. Chicago Chopper FTW!
Kamēr Freakers bieži vien bija kā skabarga pakaļā un nācās pamatīgi iespringt, tur pretī cilvēki bija glupi un deva pamatīgu rutīnu un garlaicību. Piemēram, ja uzdevums ir novākt bandītu bāzi ar 12 bandītiem, novācot 11 no viņiem pēdējais var mierīgi bāzes malā stāvēt sardzē tā itkā nekas nebūtu noticis, kaut gan tur pat blakus es mētāju granātas.
Ļoti patika spēles plašums, garums, stāsts un spēles mehānika kā tāda, taču spēle tajā pašā brīdī saglabāja vienkāršibu un dinamiku. Interesanti likās, ka Freakers mēdza uzbrukt bandītu nometnei reizē ar mani, ja gadījumā viņi sadzirdēja šaudīšanos. Tas piedeva spēlei zināmu realitātes sajūtu un dzīvīgumu.
Jebkurā gadījumā iesaku!
P.S. Chicago Chopper FTW!
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4700
MediEvil! I bitīt matos, jupis rāvis, sasper mani jods, velns parāvis, jopcik miziņ BEIDZOT izgāju MediEvil!!!
Nenoliedzami viena no grūtākajām spēlēm, kādu esmu spēlējis. Nervi ir čupā un jāiet dzert
. Starp citu, esmu arī izveidojis spēļu apskatu, un patreon abonētāji pirmie to var skatīties
-> https://www.patreon.com/konsoles
Nenoliedzami viena no grūtākajām spēlēm, kādu esmu spēlējis. Nervi ir čupā un jāiet dzert