Spēle, kuru pēdējo izgāji?

jaunais
50. līm. - ☆VETERĀNS☆
50. līm. - ☆VETERĀNS☆
Komentāri: 1578

20 Nov 2019 13:32

Death Stranding 10/10 fantastiska spele.
Viena no retajam spelem, kuras stasts izraisija specigas emocijas un pardomas.
Lai to izbauditu, shini spele ir jaiedzilinas. Atri izskriet cauri ar skaistiem spradzieniem, nesanaks.
gubka
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦
Komentāri: 347

01 Dec 2019 15:24

Call of duty modern warfare (jaunais)
Izgajaju campaing uz hardened , likas labākais cod kadu esmu spēlējis. Vizuāli smuks , patika skaņa īpaši ka šauj ieroči. Multiplayer neesmu baigi aizticis. Spelei dodu 8/10
Image
dzekans
29. līm. - ≛Lietpratējs≛
29. līm. - ≛Lietpratējs≛
Komentāri: 294

08 Dec 2019 18:04

izgāju septembra bezmaksas spēli Darksiders 3, baigi ar neko nepārsteidza, jo biju spēlējis jau pirmās divas daļas, likās ka spēlēju tās pašas spēles, tikai ar citu personāžu un citādākām spējām. Pa lielam kā jau darksiders! stāsts turpinās, bet kā jau citās spēlēs ar bij tā, sākumā baigi iedomīgais galvenais tēls, ar laiku paliek piezemētāks, daudz pa karti blandījos, mēģinot visas vācamās lietas sameklēt. Kaitināja ļoti ilgie loadingi un tas ka nomirsti, jāsāk baigi tālu atpakaļ no pēdējā čekpointa un tas ka nebij iespēja paskatīties map, lai saprastu kur esi bijis un kur nē(viss uz atmiņu). spēlētāja attīstīšana diezgan vienkārša, lai gan ieročiem ļoti daudz resursus vajag, lai pilnībā updeitotu, izejot spēli pat vienu ieroci uz simts nebiju updatojis, lai gan likās tā jau visur mēģināju ielīst un visu savākt. Protams būs 4tā daļa, iziešu arī to, bet nav tā ka gaidīšu ar nepacietību. Kopumā spēlējot biju pat aizrāvies un gribējās ātrāk iziet spēli līdz galam.
Image
dzekans
29. līm. - ≛Lietpratējs≛
29. līm. - ≛Lietpratējs≛

15 Dec 2019 14:05

Pēc ieteikumiem izgāju titanfall 2 (decembra bezmksas spēle) Labs šūteris, stāsts nebij nekāds dižais un baigi neiedziļinājos tajā, grafika ir ok, nav nekasi espaidīgs, bet slikta arī nebij, vadāmība likās pārsteidzoši laba, sākumā nevarēsju izturēt to lēkāšanu, bet kad pieradu, tad likās ka spēlei tas dod mazu odziņu, jo citiem šuteriem tā nav. Tīri intersanti bij iekāpt tajā robotā un sākt visus vākt nost :D viens boss gan bij apnicīgs, ilgi nevarēju pieveikt, beigās apnika, samainīju līmeni un tp nevareju uzreiz pieveikt :D pamēģināju multiplayer, likās diezgan paviegli visus vākt nost, lai gan kad visi sāka kāpt robotos, tad likās tāds bardaks, šauj no visām malām, nezini pat uz kuru pusi skatīties. iesaku arī citiem pamēģināt un vismaz iziet campaign, vienas 6dienas atpūtas laikā! :)
Image
gubka
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦

16 Dec 2019 15:14

Outlast 2 spēlei dodu 4/10 Galīgi nepatika, labi ka bija pa veltī ps plus. Vienīgais kas mazliet patika tad baisa mūzika citreiz bija biedējoši. Viss pārējais galīgi garām. Visu spēli mukt , slēpties pa tumsu un tad vēl tas pārejas no paša sižeta uz galvenā varoņa atmiņām. Pats ne esmu spēlējis, bet esmu dzirdējis ka pirmā daļā ir daudz reiz labākā.
Image
DAFUQ
8. līmenis - |Iesācējs|
8. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 80

18 Dec 2019 13:46

Resident Evil 2 Remake. Ilgi krāja putekļus līdz pieķēros pie spēlēšanas, jo demo nepaķēra. Secinājums- kārtīgākais zombiju gabals par ilgiem laikiem, kas lika sajūtu līmenī atgriezties bērnībā. Daudz asu izjūtu, gaļas un dažādu spēles elementu no kuriem īpaši patika puzzle tipa uzdevumi.
Spēlēju nesteidzoties, izskrienot katru stūri, veltot Leona stāstam 8.5h, bet labprāt līdzīgā manierē spēlētu vēl un vēl.
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators
Komentāri: 4700

19 Dec 2019 15:56

gubka, neesmu spēlējis Outlast 2, bet Outlast pirmā daļa tiešām ir laba. Viena labākajām šausmu spēlēm, kādu esmu spēlējis. Bailīga, tumša, liek sirdij pukstēt straujāk. Godīgi sakot, aiz bailēm sagādāja grūtības iziet spēli :D.

DAFUQ, domā iet arī Klēras stāstu? :) Es izgāju abus, lai arī tie dažreiz bija līdzīgi, patika spēlēt ar Klēru un piedzīvot stāstu no viņas perspektīvas.
Image
DAFUQ
8. līmenis - |Iesācējs|
8. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 80

19 Dec 2019 17:43

Skhen, vakar mazliet iesāku arī Klēras daļu, bet baigi neturpināju, jo sākums bija teju identisks Leona. Ir vērts iziet? Kā jau daudzi piemin- varēja Klēras stāstu palaist tā itkā tas būtu ritējis paralēli Leona gaitām. Tas būtu perfekti.
Kādu brīdi arī pacīnījos ar Ghost Survivors, nu baigi grūti iet, jo kļūdīties nedrīkst. :D
Gaidu, kad viņi reanimēs Dino Crisis sērijas. Atceros, ka par spīti arhaiskajam gameplay, spēle bija aizraujoša.
Pankeiks
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦
Komentāri: 343

05 Jan 2020 02:18

Pabeidzu Star Wars Jedi : Fallen Order.
Pabeidzu stāstu, savācu visu ko varu 2 planētās, pārējās pietrūkst daži procenti līdz 100 explored. Pabeidzot spēli sajūtas līdzīgas, kā Days Gone - vienaldzīgas. Nav līdz galam WOW faktors par spēli, kā pēc piemēram - God Of War, Uncharted 4, Spider Man vai RDR 2. Iepriekš minētās spēles reāli negribējās pabeigt, jo tad viss beigtos un dotos pie citas spēles, negribējās aiziet no ideālas spēles.

Tehniskie trūkumi.
Star Wars Jedi : Fallen Order prasītos vēl reiz pāriet ar "pulējamo birsti". Daudzās vietās animācija ir viduvējā līmenī. Ne līdz galam patika galvenā varoņa skriešanas animācija, man līdzīga sajūta bija arī ar god of war - likās mazliet slidenīga, bet pie GOW pieradu, SWJFO nepieradu ( Tas tād Nitpicking ).
Kad pabeidz savu gaismas zobenu individualizāciju tavs varonis beigās ieslēdz to, lai pārbaudītu, pie pāris galdiem zobens kā spoks iziet cauri līmeņa arhitektūrai neatstājot pēdas.
Vairāk kārt esmu saticis pretinieku T pozā, bez kustības animācijas un ar duļķainām tekstūrām. Vairākos līmeņos ir bremzētu augsto tekstūru ielāde un pāris reizēs man nācās saskarties ar spēles apstāšanos uz dažām sekundēm līdz spēle paspēj ielādēt nākošo līmeni.
Platforming spēlē ar prasītos mazliet ciešāku, labāku. Lekšana no vienas virves uz otru nereti beidzās ar sākšanu no jauna. Vietas kur jāšļūc pa līmeni ir ļoti slideni, dabūt galveno tēlu šļūkt taisni bija problemātiski.
Pāris vietās likās, ka pazūd pāris kadri sekundē.

Stāsts ir ciešāms / labs / paredzams. Nekā tāda īsti atmiņā paliekošs nav, varbūt uz spēles beigām tikšanās ar labi zināmu tēlu star wars pasaulē, tā bija interesanta. Patika redzēt no cita skata punkta "Order 66" izpildi un kā tas ietekmēja galveno tēlu un citus viņam blakus, bet tai pat brīdī notikums bija tāds virspusējs, emocionāli vājš.

Spēle ir grūta. Šeit tu jūties, kā māceklis starp trenētiem kareivjiem, kur pat parastākie kareivji var sagādāt galvas sāpes. Bet tai pat brīdī, kad meistarīgi uzveic grūtāku ienaidnieku, vai mini bosu sajūtas ir patīkamas. Patika, ka gaismas zobens ne tikai spēj uzveikt pretiniekus, bet arī tumšās vietās piestrādā arī, kā gaismas objekts, izgaismojot tālāko ceļu.

Ja būtu iegādājies par pilnu cenu iznākšanas brīdī, tad laikam būtu stiprāk vīlies. Kā lietotu spēli varu ieteikt, ja gribās vieglākā režīmā paprovēt "Souls" tipa spēli, bet tā iesaku sagaidīt, kad parādīsies EA Access. Ceru, ka nākošā daļa būs labāk izstrādāta gan tehniski, gan stāsta ziņā
Image
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

05 Jan 2020 18:33

@ Pankeiks, paldies par doto autsauksmi 👍.
Image
Dundukss
49. līm. - ✱ Eksperts ✱
49. līm. - ✱ Eksperts ✱
Komentāri: 583

10 Jan 2020 11:43

Beidzot piebeigts fallen order;
1. Gameplay - spēcīgākā spēles puse: dark souls un lara vroft apvienojums;
Personāža attīstība, skili ir perfekti nostrādāti un ielikti stāstā;
2. Mūzika - star wars faniem kā man patiks;
3. Grafika - te trekns mīnuss gan animācijām, gan pasaulei uz ps4 pro un izslēdzot performance mode;
4. Stāsts - ir oki, bet jau ir aizmirsts: nekas īpaš;
5. Nepatika galvenais aktieris, jo no Gotham seriāla asociācija bija ka spēlēju ar kaitinošo Džokeri.

Rezumē:
Man patika, cepuri nost ea games izlaižot nesavtīgu SP spēli;
Dodu 7/10, uz leju velk stāsts un grafika;
Patīkami bija redzēt dažus personāžus no filmām;
Image
dzekans
29. līm. - ≛Lietpratējs≛
29. līm. - ≛Lietpratējs≛

12 Jan 2020 11:09

beidzot izgāju rdr2, veselu gadu spēlēju viņu, nu protams ne jau visu laiku, vienu brīdi apnika, jo spēle ir drusku par garu manuprāt. Karte mežonīgi liela, pārsteidza grafika, reizēm vienkārši apstājies un pavēro ainavu, kā miglas rītā uzlec saule, vai stāvi kanjona malā un vēro visu apkārtni un saproti, ka tu tur visur vari aizet un izpētīt. Stāsts manuprāt viens no labākajiem, biju mazliet šokā kas notiek ar galveno spēles varoni un tas ka tas nav viss, spēle turpinās. Viss ko te var darīt, visas tās iespējas, iejiet gandrīz katrā mājā, ar katru parunāt mierīgi vai piedraudēt, dažādās sānu misijas, leģendārie dzīvnieki un zivis, tik daudz iespēju un dažādības nevienā spēlē nav bijis. Kā arī medības, ka dzīvnieki var sajust tavu smaržu un aizbēgt, tas ka viņiem var novilkt ādu un tā ainiņa ko tad rāda ir daudz maz ticama.
Grafikā protams ar laiku novēro dažādus sīkus gļukus, bet nu spēles veidotāji paveikuši lielisku darbu pie visa. Pat pie mūzikas, tā šajā spēlē brīžiem radīja īpašu noskaņu, skaties filmiņu, klausies dziesmu vārdus un tas liek aizdomāties par spēļu varoņiem, just līdzi. katram iesaku šo spēli.
laikam šī un god of war ir divas manuprāt visu laiku labākās spēles.
Image
gubka
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦

12 Jan 2020 12:00

Resident evil 2 remake izgaju abus divus stāstus uz normal. Iesaku visiem iziet abus stāstus jo beigas spēlējot par Kleru ir pavisam citas. Pat iedeva trofeju true ending. Spēlē ir vienkārši fantastiska tik labu remake pirmo reizi spēlēju. Daudz lasiju ka nav jēgas spēlēt otro reizi pat Kleru vai Leonu , bet nepiekrītu tam . Izejot Leon (A) Kleras (B) stāstus vini diezgan atšķiras . Man likas ka par Kleru bija grūtāk spēlēt, jo pamanīju ka Leonam deva vairāk lodes bet Klerai aptiekās.
Noteikti trešā daļā bus day one pirkums. Visiem kas doma spēlēt šo spēli vai ne iesaku uzspēlēt.
9/10
Image
gubka
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦

31 Jan 2020 00:56

Hellblade Senua sacrifice 8/10
Kaut kas vel nebijis un interesants. Žēl ka otra daļā nebūs uz playstation. Noteikti iesāku iziet so spēli. Vienaldzīgi ne paliksiet.
Image
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

31 Jan 2020 21:25

Paldies, gubka, ka padalījies ar pēdējo izieto spēli 🙂.

Tavs sacītais par Hellblade liek vēlreiz man apdomāt šīs spēles iegādi. Mani attur tā murgainība.

Tikko beidzot izgāju Death Stranding - viena no neierastākajām, dziļākajām, oriģinālākām spēlēm kādu jebkad esmu spēlējis. Jā, ir viena lieta, kas man spēlē nesaistīja. Par to visu vairāk gaidāmajā spēļu apskatā 🙂.
Image
gubka
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦

31 Jan 2020 23:17

Nu visā sāls ari ir galvenās varones psihiskās problēmas,murgainiba. Negribu baigi spoilerot.
Image
gubka
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦

02 Feb 2020 22:02

Remnant from the ashes 9/10
Labākais co op ko vien ēsmu spēlējis. Vienu balu ņēmu nost dēļ daudziem bagiem un daudz mētā ārā no spēlēs.
Spēlē ir souls like ar šaušanu un rpg elementiem. Ejot uz hardcore, un tas nav pats grūtākais līmenis, bija liels izaicinājums. Bosi stipri , mobi varējā nosit ar diviem sitieniem. Liels ieroču, modifikāciju , brūnu klāsts. Izspelejot speli vienu reizi tu piedzīvo un dabu tik 50 procentus no spēlēs satura. Katru reizi uzsākot speli vina ģenerējas no jauna ar citiem bosiem, misijam un mantām. Spēli gājām trijatā, tapec ari iesaku iet ar kadu jo vienam būs man liekas vēl grūtāk. Cerams ka izstrādātāji turpinās pildīt spēli ar kontentu, jo gribas tur atgriezties vēl.
Image
gubka
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦

23 Feb 2020 17:43

Zombie army 4 Dead war. Izgājām co op četratā uz pasu grūtāko līmenī. Iepriekšējās daļās bijā krietni grutakas un izaicinojosakas. Protams vizuāli jaunākā daļā ir pār galvās tiesu pārāka par vecajām. Kopumā jautrs shooteris ko var uzspēlēt pēc darbā dienās ar draugiem. 7/10
Image
Dundukss
49. līm. - ✱ Eksperts ✱
49. līm. - ✱ Eksperts ✱
Komentāri: 583

25 Feb 2020 08:43

Pateicoties konsoles konkursam tika iegādāts un iziets Witcher 3 GOTY;
Fantastiskas 70h 5g vecā spēlē, kuru spēlējot atkārtoti (bez dlc biju uz PC jau izgājis), nepameta sajūta, ka nekas labāks RPG īsti nav bijis;

Sidequests interesanti un dažādi, kontrakti arī aizraujoši, main quests aizrauj, nav nepieciešama “grindošana”;
Bilde un skaņa līmenī, nav sajūta, ka spēle ir 5g veca;

Paldies CDPR par šo meistardarbu, un cerams, ka Cyberpunk būs nākamā spēle, kas citiem pacels latiņu;

No negatīvā - reizes 10 spēle uzkārās un izmeta mani laukā; GWENT arī šoreiz neaizrāva;
Image
gubka
34. līm. - ✦ Meistars ✦
34. līm. - ✦ Meistars ✦

07 Mar 2020 18:55

Days gone vienkārši fantastiskā spēlē. Nezinu kāpēc klausiju gudros kuri teica ka spēlē nav interesantā, un dēļ tā nepaņēmu uz startā. Kārtējo reizi pārliecinos ka Sony taisa kvalitatīvas spēlēs. Must have visiem ps4 īpašniekiem.
Image
Komentēt