Kas to būtu domājis. Eiss atgriežas . Un, iespējams, galvenajā lomā būs ne vien cits kā Džims Kerijs.
https://www.ign.com/articles/ace-ventur ... og-writers
Scenāriju veido tie cilvēki, kas radīju filmu Sonic the Hedgehog.
Ace Ventura 3
- Thunder
- 5. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 53
Bēdīgi. Filmu industrija (tai skaitā Holivuda) ir palikusi seklāka par sausu jūru. Esmu par jaunām idejām, bet pret franšīzes samaitāšanu (kā piem. visiem zināmais "Terminators" "Zvaigžņu" kari, 'Marvel", "Ātrs un bez žēlastības", "Bad boys"). Pats Tarantīno ir to atzinis, ka nav tā, ka nav jaunu ideju, viņam pašam ir simtiem ideju jaunām filmām, bet viņš tam visam pieliks punktu tad, kad izlaidīs savu pēdējo filmu, desmito. Arī "Matrix" atgriezīsies ar ceturto daļu, kuru režisēs tie paši režisori no pirmajām daļām, bet šoreiz ar pavisam maigāku un savādāku saturu. Runājot par manas bērnības elku Džimu Keriju un nostaļģisko komēdīju "Ace Ventura" 1 un 2, es nesaprotu un nesaskatu tur nekādu jēgu. Džims jau sen ir mainījies un mucis prom no Holivudas un slavas apskāvieniem, paskatoties uz šo aktieri, vairs nenāk smieki un labs garastāvoklis, bet gan komiķa nogurums un izmisums. Lielisks piemērs ir "Stulbs un vēl stulbāks 2" - kā diena pret nakti. Bet, ko nu tur, iespējams Džimam savajadzējās vairāk naudiņas <):)
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4700
Thunder, savā ziņā varu tev piekrist, viss tiek samaitāts tāpat kā ar spēlēm - remake, reboot utt., kaut gan dažos gadījumos iznāk labs gabals.
Kino industrijā pieļauju, ka tas ir tādēļ, ka nostrādā nostaļģijas faktors, kā arī, vieglāk turpināt jau iesākto nekā zīst no pirksta, sākot no nulles.
Tiešām, Džims pēdējā laikā intervijās izskatās visai saguris, bet manā skatījumā viņš ideāli atainoja lomu "Stulbs vēl stulbāks 2". Brīžiem pat nevarēju vizuāli aktieru atšķirt no pirmās filmas . Personīgi esmu ieinteresēts nākamajā Eisventura filmā, kur noteikti viņš būs vecumdienās.
Kino industrijā pieļauju, ka tas ir tādēļ, ka nostrādā nostaļģijas faktors, kā arī, vieglāk turpināt jau iesākto nekā zīst no pirksta, sākot no nulles.
Tiešām, Džims pēdējā laikā intervijās izskatās visai saguris, bet manā skatījumā viņš ideāli atainoja lomu "Stulbs vēl stulbāks 2". Brīžiem pat nevarēju vizuāli aktieru atšķirt no pirmās filmas . Personīgi esmu ieinteresēts nākamajā Eisventura filmā, kur noteikti viņš būs vecumdienās.