Latvijas Xbox One spēlētāju saraksts [144]
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4700
Lūdzam atsaukties visus Konsoles.lv (K.lv) foruma biedrus, kuriem ir Xbox One konsole, lai mēs varētu tavu Xbox Live niku pievienot Latvijas Xbox One spēlētāja sarakstam. Tas veicinātu mūsu biedru savstarpēju atpazīstamību Xbox One pasaulē. Paldies!
Latvija nav liela valsts, tomēr tas nenozīmē, ka pie mums nevar atrast Xbox One lietotājus, kuri izmanto Xbox Live pakalpojumu, tāpēc radās doma radīt vietu, kur varēs atrast citus Latvijas Xbox One spēlētājus.
Tātad, ja Tu esi aizrāvies ar Xbox One, Tev ir pieslēgts Xbox Live un Tu vēlies, lai par Tavu esamību šajā geimeru sabiedrībā zinātu ne tikai tuvākie draugi un paziņas, bet arī iespējamie cīņu biedri un pretinieki no Latvijas, tad publicē tepat zemāk savu Xbox Live niku, kā arī vari, izmantojot http://www.exophase.com, izveidot savu Xbox Live profila kartiņu (iekļaujot iespēju citiem aplūkot informāciju par ačīvmentiem utt.), un ievieto tās BB Code tipa kodu savā foruma profilā pie "labot foruma parakstu".
Visi, kas vēlas ņemt dalību šajā pasākumā, rakstiet te pat forumā, norādot savu Xbox Live lietotājvārdu.
Neaizmirsti par šo sarakstu pastāstīt saviem draugiem un paziņām, kas lieto Xbox One konsoles.
K.lv niks: ValdisJ
K.lv niks: Junago
K.lv niks: Ananaass
K.lv niks: Immaa
K.lv niks: Macbook
K.lv niks: MassLV
K.lv niks: Cone
K.lv niks: Paskaties
K.lv niks: Nilo72
K.lv niks: FISHERS
K.lv niks: AgrossX
K.lv niks: budzis
K.lv niks: MagicPutninsLV
K.lv niks: Tweebets
K.lv niks: gacho41
K.lv niks: Husiks
K.lv niks: FRZ
K.lv niks: zippo99
K.lv niks: sigman
K.lv niks: Faithles
K.lv niks: Armin LV
K.lv niks: Senteevs
K.lv niks: Arnyto
K.lv niks: Iminem
K.lv niks: chii
K.lv niks: KrisjanisA
K.lv niks: Mitavnieks
K.lv niks: kamikadzemk
K.lv niks: lawful
K.lv niks: Briedijs
K.lv niks: briedeens
K.lv niks: dajsis
RxIndor
K.lv niks: Volzha
K.lv niks: DisObeyGravity
K.lv niks: stjuudents
K.lv niks: Speletajs
K.lv niks: edzitis23
K.lv niks: OG Peshen KUsh
K.lv niks: hdzchz
K.lv niks: daKrish
K.lv niks: Rolllands
K.lv niks: wilniic
K.lv niks: docfam
K.lv niks: Skramlv
K.lv niks: Aidzha1
K.lv niks: Shiimaaglaaze
K.lv niks: Rezidents
K.lv niks: NaddzLV
K.lv niks: Smokeandfly90
K.lv niks: GrandPa 960
K.lv niks: FemShep
K.lv niks: HustlerLV
K.lv niks: minni
K.lv niks: Woo1fY1991
K.lv niks: royalgasa
K.lv niks: Mr-Dz0ns
K.lv niks: hanarex
K.lv niks: robb85
K.lv niks: TheJazQue21
K.lv niks: Weiders
K.lv niks: marttyy
K.lv niks: maikijs
K.lv niks: Dzhonijs
K.lv niks: gacho41
K.lv niks: saatans_25
K.lv niks: Skarbais
K.lv niks: HateOr
K.lv niks: Kostalio
K.lv niks: PanduBanda
K.lv niks: FoxDie0
K.lv niks: McStone
K.lv niks: strikis6
K.lv niks: ReinisSietins
K.lv niks: Rapaks
K.lv niks: Bone
K.lv niks: rododanders
K.lv niks: zdk
K.lv niks: W.White
K.lv niks: Valts19
K.lv niks: FouSTq
K.lv niks: HouseofLakers
K.lv niks: JohnBoneLV
K.lv niks: NLOzigis200878
K.lv niks: Alex10155
K.lv niks: vovans
K.lv niks: Bubinators
K.lv niks: manisaucelvis
K.lv niks: Helman19
K.lv niks: Kisisz
K.lv niks: Taivo
K.lv niks: talchxx
K.lv niks: mikusk
K.lv niks: Vis
K.lv niks: ClassicSwarley
K.lv niks: kiinens
K.lv niks: AndrejsJa
K.lv niks: RelOzuS
K.lv niks: tableto
K.lv niks: yeax
K.lv niks: ReinisSietins
K.lv niks: Rincis
K.lv niks: Presidentxxl
K.lv niks: fonetic
K.lv niks: ceems
K.lv niks: Davis_Horitoncuks
K.lv niks: Indarss
K.lv niks: Benedikts
K.lv niks: Lvl3gliic
K.lv niks cHiKijs LV
K.lv niks: davisLV
K.v niks: ALMIGHTY GOLDASHI
K.lv niks: LvMystic
K.lv niks: Pluttoo
K.lv niks: axuna
K.lv niks: soprano
K.lv niks: krabicc
K.lv niks: Night839
K.lv niks: dalab
K.lv niks: Maple
K.lv niks: Diminsh
K.lv niks: Artislasmanis
K.lv niks: blackmarvin
K.lv niks: Soltijz
K.lv niks: VILNIS09
K.lv niks: exesto
K.lv niks: Lukijs
K.lv niks: Archa88
K.lv niks: ninja
K.lv niks: Slazdogs
K.lv niks: Lacis31
K.lv niks: Rony
K.lv niks: Dabinsh
K.lv niks: Armin LV
K.lv niks: Revers
K.lv niks: charlie foxtrot
K.lv niks: AmstaffLV
K.lv niks: ooosja
K.lv niks: Crackhead
K.lv niks: DeividMonsta
K.lv niks: eurobeat
K.lv niks: Ljurba
K.lv niks: janisxp
K.lv niks: edzaa
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Latvija nav liela valsts, tomēr tas nenozīmē, ka pie mums nevar atrast Xbox One lietotājus, kuri izmanto Xbox Live pakalpojumu, tāpēc radās doma radīt vietu, kur varēs atrast citus Latvijas Xbox One spēlētājus.
Tātad, ja Tu esi aizrāvies ar Xbox One, Tev ir pieslēgts Xbox Live un Tu vēlies, lai par Tavu esamību šajā geimeru sabiedrībā zinātu ne tikai tuvākie draugi un paziņas, bet arī iespējamie cīņu biedri un pretinieki no Latvijas, tad publicē tepat zemāk savu Xbox Live niku, kā arī vari, izmantojot http://www.exophase.com, izveidot savu Xbox Live profila kartiņu (iekļaujot iespēju citiem aplūkot informāciju par ačīvmentiem utt.), un ievieto tās BB Code tipa kodu savā foruma profilā pie "labot foruma parakstu".
Visi, kas vēlas ņemt dalību šajā pasākumā, rakstiet te pat forumā, norādot savu Xbox Live lietotājvārdu.
Neaizmirsti par šo sarakstu pastāstīt saviem draugiem un paziņām, kas lieto Xbox One konsoles.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Revers
- Jauniņais
- Komentāri: 4
Sveiki,
esmu pavisam jauns Xbox pasaulē, man ir accounts uz xbox, vai man vajag obligāti Xbox Live Gold lai jūs mani varētu atrast un pievienot friend listam?
Mans nick ReversLV, pagaidām tik GTA5 ir uzinstalēts, un neesmu aktivizējis vēl game pass un xbox live gold 14days trial... Gribas piešauties pie Controls, jo ļooooooti sen nav spēlēts ar cotroller
esmu pavisam jauns Xbox pasaulē, man ir accounts uz xbox, vai man vajag obligāti Xbox Live Gold lai jūs mani varētu atrast un pievienot friend listam?
Mans nick ReversLV, pagaidām tik GTA5 ir uzinstalēts, un neesmu aktivizējis vēl game pass un xbox live gold 14days trial... Gribas piešauties pie Controls, jo ļooooooti sen nav spēlēts ar cotroller

- charlie foxtrot
- Jauniņais
- Komentāri: 1
Hello!
Peros pa xbox platformu salīdzinoši nesen, uzdāvināju sev ziemassvētkos
tāpēc draugu man šeit nav un geimus mēģinu visus pēc kārtas, cenšoties pieturēties pie spēlētākajām, kur tautas vairāk.
No savas divu mēnešu pieredzes varu spriest ka latviešu te ir ļoti maz(vai arī visi slēpjas) un cik ir bijusi saskarsme ar randomiem, 90% ir mazi dusmīgi vācu bērni. Tapēc iedomājos ka būtu forši pameklēt un papildināt friendlistu ar kādu letiņu čali vai čaleni
Xbox Live: Kaktudakteris
Turās
Peros pa xbox platformu salīdzinoši nesen, uzdāvināju sev ziemassvētkos
No savas divu mēnešu pieredzes varu spriest ka latviešu te ir ļoti maz(vai arī visi slēpjas) un cik ir bijusi saskarsme ar randomiem, 90% ir mazi dusmīgi vācu bērni. Tapēc iedomājos ka būtu forši pameklēt un papildināt friendlistu ar kādu letiņu čali vai čaleni
Xbox Live: Kaktudakteris
Turās
- ooosja
- Jauniņais
- Komentāri: 1
-
- Jauniņais
- Komentāri: 2
Nopirku savu konsoli nesen man ir xbox one s man ir xbox one live un mans nick ir DeividMonsta pieņemšu visus aicinājumus un gribu spēlēt ar citiem latviešiem
Niks: DeividMonsta
Niks: DeividMonsta
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4700