PlayStation 5
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4698
- kristaps21
- 26. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 262
- Skhen
- kristaps21
- 26. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 262
- dzekans
- 29. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 294
Man liekas ka tas viss sākumā ir pārāk uzspīlēts, nu protams kas jauns un tā un visi ķer visu jauno, bet manuprāt cena tam sākumā ir pārāk liela un ir pieejama tikai 1 versija, jānogaida, būs kautkāds slim, būs kautkāds kjipa atkal pro, cena pakritīsies, spēlēm tp, tad varēs domāt par ps5, līdz tam pieturēšos pie ps4
- vbx
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 504
par tām cenām interesanti. pirms kādiem 2 gadiem pirku ps4 Pro par zemāku cenu, nekā tagad jebkur atrodams. nedomāju, ka baigā jēga nedaudz nogaidīt cenas pazemināšanos. nu ja nu vienīgi, ja tiešām grasies gaidīt ~2 gadus vēl, ar cerību uz kādu slim versiju.dzekans wrote: ↑05 Feb 2020 08:13Man liekas ka tas viss sākumā ir pārāk uzspīlēts, nu protams kas jauns un tā un visi ķer visu jauno, bet manuprāt cena tam sākumā ir pārāk liela un ir pieejama tikai 1 versija, jānogaida, būs kautkāds slim, būs kautkāds kjipa atkal pro, cena pakritīsies, spēlēm tp, tad varēs domāt par ps5, līdz tam pieturēšos pie ps4
- vbx
savukārt es par 12.02 esmu dzirdējis no vairākiem avotiem
bet nu visi datumi iekš februāra. vismaz cerība šomēnes to reveal piedzīvot.
-
- 50. līm. - ☆VETERĀNS☆
- Komentāri: 1578
Gan jau ap 500€ būs!
Kaut ko gaidīt, es neredzu jēgu. Tiko ka paziņos oficiālu datumu, zvanīšu uz Lv Sony centru un veikšu preoder, lai iegūtu to jau starta.
Mazums, paveiksies vel ka ar PRO, kad ieguvu to tris dienas pirms oficiala realizes datuma.
Kaut ko gaidīt, es neredzu jēgu. Tiko ka paziņos oficiālu datumu, zvanīšu uz Lv Sony centru un veikšu preoder, lai iegūtu to jau starta.
Mazums, paveiksies vel ka ar PRO, kad ieguvu to tris dienas pirms oficiala realizes datuma.
A kapēc tieši Sony centrā? Lai ātrāk iegūtu.
Nu es ar noteikti pirkšu startā šo iekārtu
- Skhen
Man šķiet, ka ar cenu viss būs okay, jo pieļauju, ka kompānija vairāk nopelnīs uz spēlēm, uz citām lietām. Kā nekā, galvenais, ka cilvēkam mājās ir PlayStation konsole, lai viņš būtu potenciālais klients. Līdz ar to, prognozēju, ka cenai jābūt ļoti tīkamai (lētai).
Lasīju IGN, ka Sony vēl nezina PlayStation 5 cenu un to precizēšot. Pastāv iespēja, ka Sony nogaidīs līdz brīdim, ko Microsoft teiks par Xbox Series X cenu.
Te avots: https://sea.ign.com/hardware-1/157429/n ... es-x-price
Lasīju IGN, ka Sony vēl nezina PlayStation 5 cenu un to precizēšot. Pastāv iespēja, ka Sony nogaidīs līdz brīdim, ko Microsoft teiks par Xbox Series X cenu.
Te avots: https://sea.ign.com/hardware-1/157429/n ... es-x-price
- vbx
-
- 50. līm. - ☆VETERĀNS☆
- Komentāri: 1578
Vdx, gruti spriest, ka nu tur būs ar to pieprasījumu realizes diena un cik konsoles ienaks Lv.
Es vados pēc tā, ka taisiju preoder par PRO. Toreiz Sony teica, ka realizes diena ienaks tikai 10 konsoles un toreiz ari, uzreiz veicu iemaksu un ieguvu to, tris dienas atrak pirms realizes.
Neesmu drošs, bet ja nekļudos, tad kadi 50€ bija dargak, ka citi veikali pēc tam piedavaja.
Es vados pēc tā, ka taisiju preoder par PRO. Toreiz Sony teica, ka realizes diena ienaks tikai 10 konsoles un toreiz ari, uzreiz veicu iemaksu un ieguvu to, tris dienas atrak pirms realizes.
Neesmu drošs, bet ja nekļudos, tad kadi 50€ bija dargak, ka citi veikali pēc tam piedavaja.
- Skhen
- vbx