Apskats: Hitman III – nevajag vienreizēju kinematogrāfiju, lai rastos kas unikāls

Hitman 3 apskats, Latvija

Hitman III lieliski parāda to, ka nav obligāti vajadzīgs iespaidīgs kinematogrāfisks atainojums, dziļi dialogi, lai taptu superīga videospēle…

Hitman III ir viena no retajām spēlēm, kur man laiks aiziet nemanot. Es neskatos pulkstenī, lai apskata nolūkos teiktu “šodien pietiks”, bet gribu vēl.

Spēles brīvība, kādu izjūtu Hitman III ir foršākais, ko pēdējā laikā esmu pieredzējis

Brīvība, kāda spēlētājam tiek dota, ir uzslavas vērta. Galvenie uzdevumi ir novākt konkrētus cilvēkus. Kā to izdarīt? Tas atkarīgs no tevis. Spēlētājs var paļauties pilnībā uz sevi un meklēt veidus, kā neitralizēt mērķi. Vai arī procesa laikā var atzīmēt mission stories, kas plašo pasauli darīs lineārāku (tai pašā laikā interesantāku), lai varētu vairāk baudīt aģenta 47 vēstījumu.

Stāsts spēlē ir labs, it sevišķi, beigu daļa. Liela nepatika man ir pret īsfilmiņām. Tās nešķiet 2021. gada spēlei cienīgas un izskatās visai viduvējas gan mīmiku, žestu un ķermeņu animācijas. Dažreiz vārdi nesakrīt ar mutes kustību, taču tas neietekmēja personāža ticamību, ko redzu uz ekrāna.

Hitman 3 apskats

Jaunākajā Hitman spēlē lavīšanās ir vienreizēja. Visu laiku acis jātur vaļā, jo kāds pēkšņi var ienākt pa durvīm vai parādīties sazin no kurienes un tevi pieķert. Bet man vairāk patika atveltīt laiku pasaules izpētei, meklēt lietas, ar ko nogalināt noskatīto cilvēku un lamatas, lai slepkavību padarītu par nelaimes gadījumu. Piedevām šaušana šajā garadarbā ir labākā, ko Hitman spēlēs esmu izmantojis.

Bieži spēle uzkarās un radījās citas problēmas

Diemžēl spēlē ir daži tehniski sarežģījumi. Man videospēle kopumā uzkārās piecas reizes un nācās to restartēt. Dažreiz mākslīgais intelekts un loģika pieklibo. Piemēram, novācu cilvēku vienmuļā un skaļā vietā, taču kāds aiz sienas to varēja saklausīt. Geimpleja laikā notiek dialogs ar cilvēku, bet piepeši viņš mani vairs neatpazīst. Tāpat arī mūzika, brīžiem strauji pazūd un vēlāk parādas.

Hitman 3 Latvija

Pirms dodies uzdevumā, tev ir iespēja sagatavoties slepkavībai, kā arī ievākt vairāk informācijas par cilvēkiem, kuriem ir jāatņem dzīvības. Kad to nedaru, esmu pilnīgi vienaldzīgs par to personu, ko nogalināšu gluži kā īstai slepkavai pieklājas – bez emocijām. Taču, kad lasu dokumentu spēlē, un izlasu līdz galam, uzzinu, ka viņš ir ģimenes cilvēks, viņam ir bērni un kāda ir bijusi pagātne, nedaudz pat sāku just līdzi, ka viņš ir jānovāc. Žēl, ka mērķi kļūst personiski tikai tad, kad lasu par viņiem arhīvā nevis to sniedz pats spēles process un īsfilmiņas.

Lielisks noslēgums Hitman triloģijai

IO Interactive ir radījusi ļoti labu Hitman spēli, kas apvieno gan plašās iespējas līmenī, kā varu pildīt misiju, gan stāstu, kaut arī ne dziļš, bet visai saistošs, to visu procesu pasniedzot apbrīnojami brīvi bez piespiestības sajūtas. Tieši spēlētaja brīvība šajā spēlē ir patīkamākais ko izbaudu. Hitman Absolution uzskatīju par labāko Hitman spēli kādu esmu jebkad spēlējis, taču Hitman III par vienu kāpienu ir uzkāpis augstāk.


Hitman 3 par 56,99 EUR ir pieejams LoveGame.lv

Hitman III

8

Hitman III ir viena no labākajām Hitman spēlēm, ko man nācies spēlēt. Nevaru teikt, ka tā ir pati labākā, jo Hitman Absolution piemīt sava unikālā odziņa. Taču jaunākajai sērijai odziņa ir maķenīt garšīgāka. Ja esi Hitman fans vai interesents, noteikti iesaku šo spēli. Brīvība, ko tā dod spēlētājam ir ļoti patīkama.

8.0/10

Author: Oskars Miķelsons

Bez mitas rakstu, domāju, organizēju, plānoju, montēju, kasu pauri, lai veidotu foršus darbus "Konsoles.lv". Mīļākais dzēriens, ko ieņemt ir kakao. Un, ja vēl pa rokai ir šokolādes cepumi - es gar zemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *